Bakken Bears og Madværftet spiller hinanden gode i ny eksklusivaftale

Det er endelig blevet kampdag. Dørene går op til JCN Bolig Lounge hos Bakken Bears, og gæsterne bliver eskorteret hen til sine pladser. Dét, alle taler om, er maden. Lækre retter af høj kvalitet. Alt skal spille når Danmarks største basketballklub inviterer til VIP-arrangementer. Det er også derfor, at der nu er blevet indgået en eksklusivaftale med Madværftet. De bliver nemlig fast madleverandør til JCN Bolig Lounge, hos Bakken Bears i den kommende sæson.

Salgschef hos Bakken Bears, Mathias Kehlet, udtrykker sin glæde over at få lige præcis Madværftet som partner. Hos Bakken Bears bliver der nemlig gjort en dyd ud af, at det er mad af høj kvalitet, der bliver serveret – og det får de hos Madværftet:

– Når vi driver vores VIP-arrangementer i JCN Bolig Loungen er kvaliteten af maden utrolig vigtig. Det er et område af vores forretning, vi konstant søger at udvikle, og sikre kvaliteten på. Med Madværftet som partner får vi en partner som, sammen med os, vil spare med og udvikle os, så vi sikrer udvikling fremadrettet. 

Bakken Bears har ikke skulle kigge langt efter god mad. Madværftet har nemlig køkken blot en trappeopgang fra Bears-kontoret. De to naboer har allerede samarbejdet gennem flere år, og Madværftet har leveret mad til VIP-loungen ved udvalgte kampe og til frokostordningen hos Bears-kontoret. Én ting står dog klarere i hukommelsen end andre. I foråret 2023 afholdte Bakken Bears den årlige Bears-fest med over 300 deltagere, og her brillerede Madværftet endnu engang. Her fremhæver Mathias Kehlet deres evne til at tilpasse sig lejligheden:

– Uanset om vi har haft få eller mange hundrede gæster, og om det har været buffet eller bordservering, har Thomas og hans folk klaret det med bravur. Vi har mange gode oplevelser med Madværftet, og dem vil vi gerne have flere af.  

Thomas Jensen er stifter af Madværftet, som har køkken i Vejlby-Risskov Hallen og butik på Beder Torv. Selvom han har samarbejdet med Bakken Bears i flere år, er han glad for, at der er blevet lavet en eksklusivaftale:

– Bakken Bears har været en god samarbejdspartner gennem flere år, og jeg er stolt af, at de har valgt Madværftet til at være eneleverandør til så vigtig en del af deres forretning. Vi kommer til at være en kæmpe del af Bakken Bears’ ansigt ud til Østjyllands erhvervsliv og det tager jeg som en stor cadeau til vores kvalitet. 

Aftalen kommer til at gælde alle hjemmekampe. Det gælder både, når holdet spiller på den sædvanlige hjemmebane i Sparekassen Danmark Basketball Center, men også kampe i Basketball Champions League i Aarhus Arena.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE