Drama da Europa-modstanderne blev kendt

Torsdag aften udspillede der sig lidt af et drama, da Bakken Bears’ modstandere i FIBA Europe Cup skulle findes.
 
Først skulle Manisa BBSK på hjemmebane i Tyrkiet forsøge at komme forbi det portugisiske storhold FC Porto. Den mission lykkedes, på trods af et større Porto-comeback mod slutningen af kampen.
 
Manisa vandt 80-70 og så måtte Porto håbe på pladsen som en af de bedste to’ere i grupperne. Det drama strakte sig til langt ud på aftenen, hvor turneringens allersidste kamp afgjorde det. Donar Groningen endte med at slå Skopje ud og det sendte pladsen som næstbedste to’er til Porto – og sendte Porto i Gruppe E sammen med Manisa.
 
Det er lidt pudsigt, at i Gruppe E har holdene i par mødt hinanden i kvalifikationsturneringerne til henholdsvis Basketball Champions League og FIBA Europe Cup. Nörrkoping slog Bakken Bears ud af kvalifikationen til BCL, men tabte til Benfica – og røg tilbage i en gruppe med Bears. Nu er det samme så sket med Porto og Manisa i kvalifikationen til FIBA Europe Cup.
 
Billetterne er naturligvis allerede til salg – og du kan spare 33% på billetter hjemmekampene mod Nörrkoping og Porto, hvis du køber dem sammen med billetten til 18. oktober mod Manisa.
 
Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
NEWS ARCHIVE