Billund Lufthavn og Bakken Bears rækker sammen ud efter skyerne og indgår Exclusive Partner aftale

Et nyt samarbejde mellem Billund Lufthavn og Bakken Bears vil forbedre Bakken Bears’ chancer for at opnå succes i Europa – og give Billund Lufthavn mulighed for at nå nye målgrupper.

Basketball er en sport, der ofte foregår i de højere luftlag og den symbolske synergi, mellem Billund Lufthavn og Skandinaviens mest vindende basketballklub, blev lynhurtigt klar, da Mathias Kehlet fra Bakken Bears og Dan Prangsgaard fra lufthavnene slog hovederne sammen.

– Når man sætter en højtflyvende sport som basketball sammen med flytrafik og lufthavne, så vælter idéerne nærmest ud. Vi indså lynhurtigt, at der var mange spændende muligheder for at lege med koncepterne, fortæller Mathias Kehlet, kommerciel direktør i Bakken Bears.

Blandt flere forskellige tiltag bliver Billund Lufthavn partner for “Månedens Take-Off konkurrence”, hvor Bakken Bears’ fans kan kåre det bedste højtflyvende dunk i klubbens kampe. Blandt deltagerne i afstemningerne trækkes der lod om en præmie, som Bears’ spillere også kommer til at nyde godt af; loungeadgang til næste flyvetur ud af Billund.

Bakken Bears har altid været hyppige gæster i Billund Lufthavn, fordi holdet herfra har kunnet flyve direkte til en lang række af de kampe, man har skulle spille i Europa. Det er hurtigt at komme fra Aarhus til Billund, og for fremtiden bliver det også lidt mere behageligt for Bakken Bears. Når holdet rejser fra Billund til kampe, kommer de med den nye aftale gennem egen indtjekning, får adgang til lounge og ikke mindst mulighed for at bruge eventuel ventetid i lufthavnen konstruktivt i møderum og med forplejning. Dét vil være en af de berømte marginaler, der kan komme til at være afgørende for Bakkens fortsatte succes i FIBA Europe Cup og Basketball Champions League.

– I en sæson med op mod 60 kampe, betyder det noget, at vi kan gøre de mange rejser ud i Europa, komfortable for spillerne. Det er blot én af de mange grunde til, at vi ser meget frem til aftalen med Billund Lufthavn, siger Mathias Kehlet, kommerciel direktør i Bakken Bears.

Det er ikke bare Bakkens spillere, der får glæde af faciliteterne i Jyllands største lufthavn. Når der gennem Bakken Bears arrangeres udebaneture i Europa blandt klubbens partnere, vil de også få adgang til de lækre faciliteter i Billund Lufthavn.

Samarbejdet går dog også den anden vej. Billund Lufthavn indtræder i Bakken Bears erhvervsnetværk, BearsPLUS, og i forbindelse med hjemmekampene planlægges der til enkelte kampe fremstød for lufthavnen – både i VIP-lokalerne og i hallen.

”Det er afgørende for os, at et partnerskab giver værdi begge veje. Vi er derfor glade for at bidrage, til at Bakken Bears får mulighed for at benytte vores veludbyggede rutenetværk i Europa. Omvendt glæder det os at få indblik i veldrevet klub, som på flotteste vis tegner basketsporten. Vi ser frem til at være en del af den fortsatte rejse mod titler og sportslig succes”, siger Dan Prangsgaard, kommunikationschef i Billund Lufthavn.

Aftalen er allerede trådt i kraft, og Bakken Bears benytter lufthavnens faciliteter allerede i uge 43, hvor turen går til Portugal til mødet med FC Porto Basketball i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25
23 maj 2024

Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25

I april blev Bakken Bears kåret som ENBL Champions 2023-24 og blev dermed det...
Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved
20 maj 2024

Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved

Gustav Knudsen blev valgt som finalernes bedst spiller, da Bakken Bears mandag aften tog...
Niels Fensby er Årets Frivillige
18 maj 2024

Niels Fensby er Årets Frivillige

Siden 2003 har Bakken Bears uddelt pokalen ”Ildsjælen – Steffen Wichs Elitepokal” til Årets...
Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
NEWS ARCHIVE