Kvinderne indtager Bakken Bears sammen med uhyggelige børn og TV-stjerne

Bakken Bears har ikke oprettet et kvindehold, men alligevel kan man opleve Kvindebasketligaen i Sparekassen Danmark Basketball Center lørdag – i øvrigt sammen med diverse Halloweenaktiviteter for børn og foredrag for voksne. Bakken Bears’ herrer tager først imod BK Amager, inden Aabyhøjs succesfulde kvindehold møder selvsamme københavnerklub senere samme dag.

Bakken Bears har tradition for at afvikle kampe for børn i ferierne, og efterårsferien er ingen undtagelse. Mellem to ligakampe er der arrangeret gratis (u)hyggelige aktiviteter for børnene. Børnebilletter er ovenikøbet gratis, hvis de hentes sammen med køb af andre billetter.

For de voksne er der også aktivitet mellem kampene. Bakken Bears åbner nemlig JCN Bolig Lounge for alle til et foredrag med Thomas Bilde, der er kendt fra NBA på TV2. Samtidig er der kaffe fra kampsponsor  uhyggelig kage til de første 100 i loungen.

Mellem stregerne er der kamp kl. 14 og 16:30. Først er det Bakken Bears mod BK Amagers herrer. Det er samtidig kamp mellem top og bund i ligaen.

På trods af flere gode præstationer er det endnu ikke blevet til sejr for Amager. Sidst var de ufatteligt tæt på mod Holbæk Stenhus, i en kamp, der blev afgjort i de sidste sekunder. Bakken er derimod foreløbigt ubesejrede, selv om det har krævet comebacks i nogle kampe.

I kampen i Kvindebasketligaen er det også top mod bund. Aabyhøj har vundet to af tre kampe, mens BK Amager stadig søger efter første sejr. De to hold har allerede mødt hinanden en gang i sæsonen og her hentede Amager næsten en 17 points Aaby-føring, men måtte alligevel se sig slået.

I samarbejde med Børnebasketfonden og Kvindebasketligaen er der allerede inden kampene starter arrangeret feriecamp for piger, hvor spillerne fra Aabyhøjs og Amagers kvindehold kommer forbi og giver fifs.

11:00 Pigebasketcamp
13-14 Ankomst til Sparekassen Danmark Basketball Center samt udlevering af bogstavjagt til alle børn
14:00 Kampstart: Bakken Bears vs. BK Amager

Mellem Kampene: 

JCN Bolig Lounge åbner for alle med kaffe fra kampsponsor Bentax og gratis kage til de første 100 gæster fra Det Gyldne Brød.
Trick-or-treat-jagten begynder, og præmier uddeles i VIP-Loungen
Spøgleseshuset  åbner
15:45 Oplæg med Thomas Bilde om damebaskets udvikling i Danmark og om dagens kamp.

16:30 Kampstart – Girls in Front: Aabyhøj IF vs. BK Amager i Kvindebasketligaen.

Bedste Udklædning: Kåres i første timeout af kampen i Kvindebasketligaen

Kampsponsor

Kampinfo:
Basketligaen
Bakken Bears vs. BK Amager
Sted: Sparekassen Danmark Basketball Center
Tid: Lørdag 21. oktober kl. 14.00
Stream: Jysk Fynske Medier, herunder stiften.dk.

Kvindebasketligaen
Aabyhøj vs. BK Amager
Sted: Sparekassen Danmark Basketball Center
Tid: Lørdag 21. oktober kl. 16.30

Bakken Bears vs Horsens, basketball, vejlby risskov hallen
Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
NEWS ARCHIVE