Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie

Vi fortsætter med at se på historien frem mod pokalbragene søndag 3. december. Når det bliver pokalsøndag, starter løjerne med Bakken Bears mod Svendborg Rabbits kl. 14. Når den klassiker er afgjort, er det tid til at Bears Academy tager imod Randers Cimbria kl. 16:30. Køber man billet til Bakkenkampen, kan man få begge kampe med i købet.

Svendborg Rabbits er Bears’ modstander og det er den klub, som Bakken har spillet næstflest gange mod i historien. Det er blevet til 154 opgør mellem klubberne gennem tiden – og 115 gange er sejren gået til Bakken.

Fem af kampene har i øvrigt været pokalfinaler og her er Rabbits i front: Bakken vandt i 2010 og 2011, mens Rabbits tog sejren i 2012, 2014 og 2022.

Sidst de to klubber mødtes i pokalturneringen var i sidste sæsons semifinale, hvor Bakken med en sejr på 77-97 sikrede plads i pokalfinalen – i øvrigt mod Randers, som du kan se mod Academy næste søndag.

En kuriositet er der også plads til. Helt tilbage i marts 1961 spillede de to klubber mod hinanden og resultatet 38-29 er den kamp i historien, hvor vi har scoret næst-færrest point, men alligevel er løbet med sejren.

Der er tale om pokalkvartfinaler næste weekend, så vinderne af begge kampe kvalificerer sig til Final Four stævnet i Horsens 20. og 21. januar. Der trækkes lod til semifinalerne først i december.

Billederne er af Allan Høgholm, fra den første pokalfinale mellem Bears og Rabbits, tilbage i 2011. V

Køb billet her:

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
NEWS ARCHIVE