PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne – og nu vokser den. I sidste sæson etablerede vi BearsPADEL som en ny og anderledes måde at netværke på. Nu er vi glade for at vi sammen med konceptpartner på netværket, PwC, kan annoncere, at vi får plads til endnu flere deltagere.

Nikolaj Nørlem Stidsen fra Bakken Bears A/S fortæller i videoen om hvorfor, det er blevet så stor en succes, at vi nu udvider til 44 virksomheder fra nytår og allerede har planer om at komme helt op på 52.

Michael Melchior fra Fønix Advokater giver også sit besyv med, om hvorfor PwC – BearsPADEL er rigtig for ham, og så slutter vi naturligvis med konceptpartner René Lykke Wethelund fra PwC.

Spejder du lidt på videoen efter, hvem dine modstandere kan blive, så finder du Jonas Witting, Djurslands Bank, Cliff Morgen – er du træt af at spilde din tid på dårlig rengøring, Cklar Service, Mathias Camilo, Uno Mas, Kenneth Bak, danbolig Erhverv Aarhus, Henrik Papsø Munk, Grobowski, Jakob Vinther, Tryg, Morten Holst Nielsen, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S, Alexander Rundqvist, Pedersen & Nielsen, Mathias Kehlet, Bakken Bears… Og der er masser af andre deltagere.

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE