Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at komme bagud med hele syv point i første periode. På trods af hårdt pres, formår BC Copenhagen alligevel at holde føringen, så vi går til halvlegspause med 23-22.

I 2. periode starter BC Copenhagen, som de sluttede og udbygger føringen med fire point. Selvom Churchill lægger begge frikast i kurven, er det altså ikke nok til at stoppe BC Copenhagen. Dog skulle et layup af Michel Diouf vise sig at sende Bears ind i en god stime. Endnu et layup – denne gang fra DeAndre Pinckney og to fra Gustav Knudsen bringer Bears på 33-32. Anfører Skyler Bowlin med et steal efterfulgt af en trepointer og Bakken Bears er i front for første gang siden 0-2. Og herfra trækker aarhusianerne fra. Knudsen er frygtløs og bringer sig på 18 point allerede i slutningen af 2. periode, som ender 45-53 til Bears. Med blot et minut igen pådrager Marcus Vinther sig dog en ankelskade og må udgå.

Efter halvlegspausen er Bears ikke til at stoppe. Spanske Andrew Ramirez gør dog et ihærdigt forsøg og er indblandet i alt hos BC Copenhagen. En trepointer bringer ham på 16 point i starten af anden halvleg, men det holder hårdt for Ramirez og BC Copenhagen. Igen er Gustav på pletten med endnu et layup efter et steal af Churchill. Selv samme Knudsen runder perioden af med en trepointscoring.

På trods af 19 point starter Ramirez sidste periode på bænken. Her starter begge hold med tre topointscoringer i rap. BC Copenhagen holder i med fingerspidserne og får da også reduceret. Med to minutter og 46 sekunder igen bliver der dømt teknisk fejl til Bears-bænken. Selvom BC Copenhagen kun er bagud med ni i slutningen af fjerde periode, sætter Knudsen et dunk på en assist af den faste legekammerat, Noah Churchill, og får dermed understreget en føring, der ikke kan hentes. En fejl på Diouf i de sidste sekunder omsætter han til to scoringer og dermed ender kampen 92-102.