Udebane i Bristol: Kan Bears tage sjette i træk?

Tirsdag kl. 20:30 forsøger Bakken Bears at fortsætte den gode form i Europa med en udekamp i det sydvestlige England mod Bristol Flyers. Her har bjørnene mulighed for at sikre den sjette sejr i træk og styrke chancen for at avancere til kvartfinalerne i ENBL.

Bristol indtager i øjeblikket andenpladsen i ENBL-gruppen, så en sejr sender igen Bears opad i stillingen. Uheldige skader til englændernes sommerindkøb Cleveland Jackson Jr. og profil Te’jon Lucas har ført til et formdyk i den engelske liga, hvor holdet i øjeblikket besætter sjettepladsen, men truppen er nu atter på plads, så der venter Bakken en svær modstander.

Den britiske basketballliga oplever økonomisk vækst, og holdene bliver stærkere for hvert år, men Bears har historisk set haft succes mod engelske hold. I 2022 stødte Bakken imod London Lions i Fiba Europe Cup og vandt hjemme samt tabte ude.

Bakkens trænerteam arbejder intensivt på at forberede holdet til kampen mod profiler som amerikanske Kedrian Johnson, Trejon Jacob og Tevin Olison, der hver især snitter 14 point per kamp, samt den 210 centimeter høje center Brad Greene.

Efter fem europæiske sejre i træk, samt senest en overbevisende sejr over Svendborg Rabbits, der besatte andenpladsen i Basketligaen, rejser et stærkt og selvsikkert Bears-hold til Bristol med håbet om at sikre avancement i ENBL gruppe A.

Kampinfo:
Turnering: ENBL gruppe A
Bristol Flyers vs. Bakken Bears
Sted: SGS Collega Arena
Tid: Tirsdag 9. januar kl. 20:30
Stream: ENBL YouTube

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE