Bears tager imod Start Lublin med mulighed for at sikre ENBL-avancement

Tirsdag 16. januar spiller Bakken Bears for anden gang på hjemmekamp i ENBL, når det polske hold Start Lublin besøger Sparekassen Danmark Basketball Center. Start Lublin er kendt for en fysisk spillestil, kombineret med teknisk dygtige spillere.

En sejr på tirsdag vil sikre Bears kvalifikation til kvartfinalerne i ENBL, så holdet har brug for al den støtte, det kan få.

Bears går på banen med en stime af sejre i Europa, men er velvidende om, at sejrene ikke kommer let. I den seneste europæiske kamp på udebane i Bristol, blev Bears sat under pres fra starten af 1. periode. På tirsdag forventer Bears tekniske træner, Jacob Freil, at man er klar fra tipoff.

– Vi er i rigtig god rytme og balance som hold. Europacup-kampene er præget af hård fysik. Jeg synes vi står godt forberedte efter intense kampe i Estland og i Bristol, hvor vi mødte et hårdt fysisk tryk og formåede at spille os igennem det og vinde. Jeg forventer endnu en intens kamp på tirsdag, når vi tager imod polske Lublin. Vi fordelte minutterne fint i Amager i går, og jeg håber at vi sammen med vores publikum kan sætte aftryk på kampen fra start.

Start Lublin kan stadig have chancer for at kvalificere sig til kvartfinalerne med en sejr over Bears, forudsat de vinder deres resterende kampe. De tidligere Basketball Champions League deltagere er alsidige og har individualister både i startopstillingen og på bænken, der kan træde i karakter.

Holdets point guard, Jabril Durham, og centeren, Barret Benson, er store profiler, og ifølge Bears assistenttræner Florian Wedell, bør Bears være forberedte på deres pick-and-roll spil, som anses for at være polakkernes farligste våben.

Kampinfo

ENBL: Bakken Bears vs. Start Lublin
Tid: Tirsdag 16. Januar 18:30
Sted: Sparekassen Danmark Basketball Center
Stream: https://www.youtube.com/@ENBLeague
Livestats: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/ENBL/2387036/

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
NEWS ARCHIVE