Klar til pokalsemifinale og Final Four i weekenden?

Lørdag bliver de to semifinaler i årets Final Four spillet. Den første semifinale bliver et rigtigt østjysk derby, hvor Bakken Bears møder Randers Cimbria kl. 13:00. Ses vi i Horsens?
 
De to hold mødte hinanden i sidste års pokalfinale, hvor et ellers formstærkt Randers-hold måtte se sig slået 82-61 til Bakken Bears. Pokalfinalen var kronen på en flot 2022-23-sæon for Randers Cimbria, der også vandt grundspillet, men blev slået ud af semifinalerne. Randers har ikke leveret lige så gode resultater denne sæson, og derfor er pokalfinalens Final Four-stævne en gylden mulighed for, at Randers Cimbria kan vinde den første titel i klubbens historie.
Randers og Bakken Bears har mødtes én gang i denne sæson i en kamp, vor Randers var foran med 24, men Bears endte med at hive sejren hjem med ét point, 83-84. Det indikeer også, at Randers har niveauet til at byde Bakken op til dans. Hvis Randers kan spille op til samme niveau, så er den første semifinale til Final Four noget, man ikke vil gå glip af som dansk basketball-fan.
 
📸Kim Haugaard fra sidste sæsons pokalbrag mellem de to hold
Pokalfinale - Basketball Bakken Bears vs Randers Cimbria
Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE