Storebjørn slog lillebjørn foran et levende publikum

Bears Academy gav onsdag aften de lidt større bjørne fra Bakken Bears masser af modstand onsdag aften, men i længden kunne de ikke stå imod og Bakken Bears vandt 107-69.

I kampens første 16 minutter var Bears Academy foran omkring halvdelen af tiden og de unge bjørne lavede flere highlights, som en dunk fra Tobias Hemmersam, der fik den festklædte hal til klappe anerkendende.

Der var en livlig stemning hele aftenen, efter Bears havde været værter for 300 studerende fra hele Aarhus til et stort pregame party. De lagde en god bund i hallen, som de to hold gjorde deres bedste for at leve op til.

Midt i anden periode, med Bakken bagud 34-35, tog træner Anders Sommer en timeout og efter den ændrede kampen karakter. Bakkens spillere kom ud med en aggressiv attitude i forsvaret og pludselig blev det svært for Academy at spille bolden rundt, for slet ikke at tale om at score.

Over de næste syv minutter, hen over halvlegspausen, trådte Bakken på speederen, indtil de var foran 62-39. Et af de store highlights var et såkaldt alley oop, hvor Marvelle Harris fandt en flyvende Magnus Møllgaard, som dunkede bolden i.

Academy fik over de næste fire-fem minutter en lille opblomstring, med scoringer fra blandt andet Mønsted, Vistisen og Thomann, og skar Bears’ føring til 65-56. Et par scoringer fra Bakkens Ty Ongwae slukkede dog lyset for de unge bjørne og inden tredje periode var ovre, var Bakken igen foran med 20, 78-58.

Over fjerde periode voksede Bakkens føring bare og med sejren på 107-69 er Bakken Bears nu matematisk sikret førstepladsen i Basketligaens playoff, efter Svendborg senere på aftenen tabte til Næstved. Det sender Næstved på tredjepladsen, mens Horsens med en sejr over Randers indtager fjerdepladsen.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2054106/bs.html

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil
26 apr 2024

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil

Mandag 29. april tager Bakken Bears imod Svendborg Rabbits i, hvad der potentielt kan...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
NEWS ARCHIVE