SIKKER SEJR I RODET KAMP

Bakken Bears vandt 111-87 over Randers Cimbria efter en gedigen angrebsindsats, men forsvaret vil næppe indskrive sig i historien. Morten Sahlertz formåede at scorede 20 point på blot ni skud, mens Maurice Acker scorede 28 point på 15 skud.

Det blev en sikker sejr, men bestemt ingen køn indsats, da Bakken Bears gæstede Randers. Bears var komfortabelt foran i stort set hele kampen, og selvom Randers slog tilbage i slutningen af tredje periode, fik Bears startet fjerde periode stærkt og lukkede kampen endeligt.

De første syv minutter var lige – Bears kun foran 18-16 inden Bears gik på et 10-2 run. Anden periode var også forholdsvist lige, men et 6-0 run midt i perioden var medvirkende til at Bears førte 54-36 ved pausen.

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil