Nyhedsarkiv | AMERIKANER TIL BAKKEN BEARS

AMERIKANER TIL BAKKEN BEARS

Oprettet d.

Bakken Bears fuldender sæsonen 2015/16s big guy rotation med tilføjelsen af en amerikanske spiller. Det drejer sig om en tidligere Horsens IC- og BMI-spiller.
 

Det bliver 211 cm høje Keane Thomann, der i de seneste tre sæsoner har spillet i dansk basketball, der bliver Bakken Bears fjerde store spiller, og sammen med Chris Christoffersen, Nicolai Iversen og senegalesiske Michel Diouf skal rotere på insidepositionerne.
 

Keane Thomann spillede college-basketball på Missouri Southern State, hvor han havde ret imponerende statistikker (21,5 point og 7,9 rebounds, scoringsprocent på 63,3). Efter afslutningen på collegeopholdet blev det til to sæsoner i Horsens IC (2012-2014), og især i den første sæson viste Thomann sine evner (18,0 point, 7,6 rebounds). I sin anden sæson nåede den store center aldrig i topform pga. skader, men var alligevel en trussel hos HIC-holdet, der nåede semifinalerne.
 

En dansk kæreste har fastholdt Keane Thomann i den jyske hovedstad, og i sæsonen 2014/15 opholdt han sig i 1. division hos BMI, som han førte frem til en topplacering.
 

”At Keane Thomann befinder sig i Aarhus, og pga. sin kæreste har stort incitament til at blive i byen, var en fantastisk mulighed for Bakken Bears. Da Lasse Elbæk forlod Bears, var vi i bekneb for en back up insidespiller, og her er Keane en glimrende erstatning”, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Keane Thomann glæder sig til igen at spille i Basketligaen: ”Det er dejligt at være tilbage i ligaen, og jeg kunne ikke har bedt om en bedre klub. Jeg er klar til at spille og bevise mit værd igen. Det bliver en stor sæson at være en bjørn.”
 

Bears mangler nu blot afklaring fra Simon Bjørnebo og tilføjelsen af en forward før truppen er komplet.

Bakken Bears har aftaler med flg. spillere til sæsonen 2015/16:
 

Guards:
Thomas Lærke, Aladdin Barakeh, Sebastian Åris, Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault, Mikkel Plannthin (fra Svendborg), Carles Bivia (fra Andorra, Spanien)

Forwards: Morten Sahlertz, Jacob Meller, Sylvester Berg

Big guys: Nicolai Iversen, Chris Christoffersen, Keane Thomann (fra BMI) og Michel Diouf (fra Burgos, Spanien).

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by