Slovenske mestre for stærke

Det blev også til nederlag i den fjerde kamp i Basketball Champions League, da de slovenske mestre KK Helios Suns viste sig at være for stor en mundfuld.

Bears kom ellers fint fra start og nåede foran 15-11 inden holdet blev ramt af en decideret scoringskrise, der blot medførte seks point i de efterfølgende ti minutter. Slovenerne nåede foran med 11 point og det fik Bears ikke hentet tilbage. Det var en uheldig periode med et misset dunk og et par dumme turnovers, der kostede dyrt.

I anden halvleg viste bjørnene i perioder fine takter, men det var ikke nok til at vinde.

Bears blev igen udspillet i reboundspillet, hvor Helios vandt kampen med hele 46-29. Ingen Bearsspiller tog mere end tre rebounds! Når bjørnene samtidig skød procenter, der var under par – 39,5% på 2ere, 27,8% på 3ere og 58,8% på straffekast – hjælper det ikke just på chancen for sejr. De tilsvarende tal for Helios Suns var 51,5, 39,1 og 85,0%.

Mest scorende for Bears var endnu engang DeVaughn Akoon-Purcell med 15 point, mens Thomas Lærke scorede 13 point og Adama Darboe 7. For Suns scorede en virkelig velspillende Tomas Kyzlink 21 point.

Næste opgave for bjørnene er allerede på torsdag, hvor Randers kommer på besøg i Basketligaen, mens næste kamp i Basketball Champions League er tirsdag, hvor Fraport Skyliners gæster Vejlby-Risskov Hallen.