Nyhedsarkiv | Bakken Bears besejrer Værløse BBK og får sæsonens tredje sejr på stribe

Bakken Bears besejrer Værløse BBK og får sæsonens tredje sejr på stribe

Oprettet d.

Bakken Bears spillede søndag aften sin tredje kamp i Basketligaen og fik en udesejr over Værløse BBK. De danske mestre vandt kampen med 90-78, men det var bestemt ikke nogen overlegen præstation. Sejren kom i hus uden prangende spil mod et hårdt kæmpende Værløse-mandskab. Bakken Bears brændte alt for mange åbne muligheder, og værterne fra Værløse fik fat i alt for mange rebounds. Hos Bakken Bears erkender man også efter kampen, at Værløse havde stor fortjeneste af kampen.

“Det var et glædeligt gensyn med Værløse i Basketligaen. Kampen bekræfter, at der er en masse talent i København. Vi gjorde, hvad vi kunne i dag, men det var ikke en kamp, hvor 50/50-boldene gik vores vej. Dette var bestemt Værløses fortjeneste. De spillede en flot kamp i dag.” – fortæller Steffen Wich efter kampen.

Bakken Bears næste opgave bliver en hjemmekamp onsdag den 17. oktober klokken 18:30 i FIBA Europe Cup mod Steaua Bucarest.

Sylvester Berg måtte undervejs i kampen udgå med en skulderskade, og det er endnu uvist, om danskeren bliver klar til hjemmekampen mod Steaua Bucarest.

Læs hele referatet her

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by