Nyhedsarkiv | Bakken Bears er videre til 1/8-finalerne med sejr over Kataja Basket

Bakken Bears er videre til 1/8-finalerne med sejr over Kataja Basket

Oprettet d.

Bakken Bears besejrede onsdag aften Kataja Basket med 102 – 58 i FIBA Europe Cups anden sidste spillerunde. Sejren betyder, at de danske mestre har spillet sig videre til 1/8-finalerne inden den sidste spillerunde på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen mod førerholdet fra Avtodor Saratov. Bakken Bears har dog fortsat noget at spille for i den sidste kamp, da man kan sikre sig førstepladsen i gruppen med en sejr på 11 point eller mere. Der er dog alligevel tid og plads til at glæde sig over aftenens flotte indsats og videre avancement til knockoutfasen, fortæller Steffen Wich:

“Jeg vil ikke tage nogen ære for sejren i dag, for det var drengenes fortjeneste, at vi vandt dagens kamp. Spillerne fortjener al kreditten for kampens udfald. Vi har på det seneste manglet vores ‘swag’, men den var helt tilbage i aften. Jeg er stolt af, at vi har sikret videre avancement til næste runde. Det var surrealistisk sidste år, og det er det igen i år. Det er imponerende, hvad holdet og organisationen omkring har formået at opnå i fællesskab.”

Bakken Bears spiller den sidste kamp i FIBA Europe Cup på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen mod Avtodor Saratov onsdag den 6. februar klokken 18:30.

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by