Nyhedsarkiv | Bakken Bears sikrer glimrende udgangspunkt med sejr over Ironi Ness Ziona

Bakken Bears sikrer glimrende udgangspunkt med sejr over Ironi Ness Ziona

Oprettet d.

De danske mestre kan igen i år være godt på vej mod at skabe endnu et europæisk eventyr. Drømmen om endnu et europæisk togt fik onsdag aften endnu et nyk i den rigtige retning, da holdet besejrede israelske Ironi Ness Ziona med 91 – 74 efter en fremragende indsat foran et veloplagt publikum i Vejlby-Risskov Hallen.

Aarhusianerne kom vanskelig ud til dagens opgør ved at komme bagud med 11 point allerede i de indledende minutter af første periode. Det lignede derfor begyndelsen på en hård europæisk aften. “Bjørnene” fandt dog fodfæste senere i perioden og tabte knebent med fem point. Bears vandt efterfølgende anden periode knebent og udklasserede israelerne i tredje periode. De danske mestre vandt også fjerde periode knebent, men sejren kunne have været endnu større, hvis man havde være lidt skarpere til sidst.

Med sejren på 91 – 74 sikrer Bakken Bears sig dog ikke desto mindre en enormt vigtig sejr i forhåbningerne om at gå videre til kvartfinalerne. Der venter derfor et yderst spændende opgør onsdag den 13. marts.

Læs hele referatet her

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by