2015-10-17

Referat

Bakken vandt 76-68 i Hørsholm efter en drømmestart med føring på 18-2 efter fem minutter. Carles Bivia mest scorende med 23 point, mens Darko Jukic scorede 11 point i fjerde periode og 18 i alt.

Hørsholm var slet ikke til stede i kampens første fem minutter. Bears blev ikke mødt med den ventede modstand, og efter godt to minutter stod der 12-2 efter otte point af Michel Diouf (bl.a. to dunk). En time out fra hjemmeholdet hjalp ikke, og Bears kom foran 18-2. Hørsholm kom bedre med, bl.a efter en buzzer af Frederik Hougaard. 25-12 efter første periode.

I anden periode faldt kadencen. Bears vandt 16-14 og udbyggede dermed føringen til 41-26. Hørsholm ramte ikke en treer i hele første halvleg.
Tredje quarter var katastrofalt for Bears, der søgte og søgte uden at finde. Samtidig begyndte Hørsholm at få blid på tanden og nye Anali Okoloji ramte holdets første treere. Han fik en rigtig god debut og bliver et fint aktiv for Hørsholm.

I fjerde periode besluttede Darko Jukic sig for ikke at ville tabe kampen. Han scorede bjørnenes første ni point og var med til at holdet afstanden til hjemmeholdet. Det var først i allersidste spilleminut kampen så tæt ud (68-72), men den blev aldrig rigtig spændende. Carles Bivia og til sidst Darko Jukic vandt kampen fra straffelinjen. Sejren blev på 76-68 og dermed har Bears vundet sæsonens første fire opgør.

Mest scorende for Bears var Carles Bivia (23 point), Darko Jukic (18), Michel Diouf (16) og Mikkel Plannthin (7). For Hørsholm scorede Okoloji 25 point, mens Evan Yates (12) og Frederik Hougaard (11) fulgte efter.

Programmet for Bears hedder udekamp i Svendborg på onsdag og pokal-udekamp mod SISU på fredag – en meget vigtig uge.

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
NEWS ARCHIVE