2016-01-06

Referat

Bakken Bears fik en lektion i litauisk basketball, da holdet onsdag aften tabte til Juventus Utena. Bears kom stort bagud fra starten af kampen og selvom holdet fik skåret føringen til fem point i starten af tredje periode, var Bears ikke tæt på sejren.

Der var tale om en urimeligt dårlig første periode, hvor Michel Diouf var eneste Bearsspiller, der scorede. Han 8 point blev modsvaret af 23 fra hjemmeholdet – og så var der lang vej hjem for bjørnene.

Amerikanske Shawn Glover fik debut for Bears, og han gjorde en fornuftig figur. Men det var først da Chris Christoffersen kom ind, at Bears fik fat. Den lange bornholmer fik generet hjemmeholdets spillere, men Bears fik ikke styr på forsvarsreboundsene. Juventus tog hele 11 angrebsrebounds i første halvleg og i det lys var det imponerende, at Bears kun var bagud med 36-43 ved pausen, bl.a takket være en treer til allersidst af Darko Jukic.

Var der håb om en lige anden halvleg i omklædningsrummet, blev det aldrig indfriet. Juventus var skarpere og da først Samenas begyndte at ramme bag trepointlinjen var kampen forbi. Efter ikke at have scoret før pausen scorede han 23 point (inkl. fem trepoinscoringer) i de sidste 20 minutter! Så var spændingen forduftet og hjemmeholdet kunne trille sejren hjem. Og så må det konstateres at når modstanderne vinder reboundkampen 47-25, så er det meget, meget svært at vinde.

Shawn Glover fik scoret otte point i sin Bearsdebut, men mest scorende blev Michel Diouf med 15 point. Darko Jukic scorede 13, mens Mikkel Plannthin scorede 12 og Carles Bivia 10. For hjemmeholdet var Samenas mest scorende – med næsten dobbelt så mange point som de næstbedste scorende: Zelionis og Dimsa scorede hver 12.

I næste runde spiller Bears igen på udebane, når holdet tirsdag spiller mod belgiske Mons-Hainaut, der onsdag tabte i Ukraine mod Khimik. Inden da spiller Bears hjemme mod SISU – søndag kl. 15.00.

Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE