2016-02-12

Referat

Det holdt hårdt, men det blev til Bearssejr fredag aften i Nørrebrohallen, da Stevnsgade tog imod. Bears vandt 75-64 efter en kamp, hvor Stevnsgade førte det meste af tiden.

Bears så energiforladte ud fra starten af kampen, og det benyttede Adrian Moss til at score kampens første seks point. På forunderlig kom Bears dog scoringsmæssigt fint igen, og var et par gange foran med et enkelt point, og sågar to, da Darko Jukic fejrede sit comeback med at score en treer første gang han rørte bolden. Men fra 16-14 til udeholdet scorede Stevnsgade ni point i træk og sluttede første periode foran 23-16.

En velspillende David Balaton startede med at bringe hjemmeholdet foran 25-16 inden Bears fandt ud af at det var alvor og fik sat tryk på forsvaret. Bears scorede endvidere seks point i træk, bl.a efter et flot indhop af Sylvester Berg, mens aarhusianerne fik aldrig kontakt til værterne, der førte 34-30 ved pausen.

Tredje periode startede Bears med at få reduceret til 38-39, og et par scoringer af Darko Jukic gav endda føring på 42-41, men så steppede Jonel Palou op, ramte en treer som start på et 8-0 run. Så var det Bears’ tur til et run anført af Carles Bivia, der ellers havde været noget lang tid om at komme i gang. Bears nåede ikke op inden udløbet af tredje periode, og var bagud 50-53.

Udover Mikael Vincents enlige straffekastpoint fik Stevngade ikke scoret før Bears var kommet foran 56-54 efter et par scoringer af Mikkel Plannthin. Stevnsgade fik udlignet til 56-56, men et fint Bears-run bestående af fire point af Bivia og en treer af Morten Sahlertz gav det luft Bears havde brug for. Hjemmeholdet scorede blot tre point på de første 6 minutter og 30 sekunder af fjerde periode. Stevnsgade kom aldrig tættere på end fem point bl.a takket være Shawn Glovers seks point, og Bears kunne trille en 11-pointssejr hjem.

Mest scorende for Bears var Sebastian Åris med 14 point, mens Darko Jukic (udover syv rebounds) og Michel Diouf scorede 11 og Carles Bivia og Chris Christoffersen (plus otte rebounds) smed 10 point på tavlen. Shawn Glover spillede en fin kamp på trods af at han blot scorede seks point – alle i kampens sidste tre minutter – som han supplerede med seks rebounds og fire steals – og godt forsvar.

For Stevnsgade var især de store drenge i fokus – Adrian Moss scorede 15 point (og 6 rebounds), mens Bruno Cingala-Mata noterede sig for en double-double (12 point, 11 rebounds). Også Alonzo Brooks scorede 12 point og tog otte rebounds.

Næste opgave for Bears er søndagens kamp i Vejlby-Risskov Hallen. Modstanderen er Hørsholm, og det er Bears, der har revanche til gode efter et nederlag så sent som i onsdags i Hørsholm. Tip off er kl. 15.00.

Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League
28 nov 2022

Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League

Et af Europas varmeste hold venter Bakken Bears i Basketball Champions League (BCL) onsdag...
Næstved tager fronten i Basketligaen efter dramatisk sejr over Bakken Bears i Aarhus
22 nov 2022

Næstved tager fronten i Basketligaen efter dramatisk sejr over Bakken Bears i Aarhus

Næstved er alene i front af Basketligaen, efter sydsjællænderne afviste et kæmpe comeback fra...
Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved
20 nov 2022

Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved

Bakken Bears kommer til at spille om førstepladsen i Basketligaen tirsdag på hjemmebane mod...
Andenpladsen på spil i Holbæk
20 nov 2022

Andenpladsen på spil i Holbæk

Søndag morgen er Bakken Bears på fjerdepladsen i Basketligaen, men allerede kl. 18 kan...
NEWS ARCHIVE