2016-02-18

Referat

En god energisk indsats i tredje periode var nok til at sikre Bears sejren i torsdagens kamp i Kildeskovshallen. Bears vandt 89-78 over SISU, og er dermed blot en sejr fra definitivt at sikre sig andenpladsen i grundspillet.

Bears startede ellers flot og kom foran 12-3, men SISU lod sig ikke slå ud og kom flot tilbage i kampen. Allerede inden udgangen af første periode fik hjemmeholdet udlignet efter to treere af Nicklas Jønsson. 21-21 efter første periode.

SISU fortsatte i anden periode, og scorede de første syv point – Bears fortsatte også, men det var med at smide boldene væk. Shawn Glover fik scoret 10 point i anden periode, men det var ikke nok til at hente ind. 49-39-føring til hjemmeholdet ved pausen efter en føring på 12 point undervejs.

I omklædningsrummet blev der ikke talt med store ord, men der blev aftalt at godt forsvar var vejen til en sejr. Bears startede med at dække op på hel bane, og fik lynhurtig indhentet SISUs føring. Bears gik 25-5 og var således foran med 10 point efter otte minutter af tredje periode. Tredje periode sluttede 66-58 til Bears.

Fjerde periode blev mere lige, men kampen blev aldrig spændende. SISU fik reduceret til 66-72 og 68-74, men Bears svarede igen med treere af Shawn Glover og Nicolai Iversen og så var kampen overstået. Bears vandt 89-78 og fik dermed sæsonens 18. sejr i 23 kampe.

Efter aftenens nederlag til Næstved mod Horsens IC skal Bears blot have en sejr mere for endegyldigt at slutte på andenpladsen. Første chance for dette er søndag, når Næstved besøger Vejlby-Risskov Hallen.

Mest scorende for Bears var Shawn Glover (16 point, 5 rebounds) og Darko Jukic (16 point, 4 rebounds). Sidstnævte scorede 14 af sine point i tredje periode. Nicolai Iversen og Morten Sahlertz scorede hver 11 point, sidstnævnte supplerede med seks rebounds.

Topscorer for SISU var Maurice Creek med 19 point, mens August Haas scorede 15 og Ziko Grubovic 14.

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE