2017-01-17

KLART NEDERLAG TIL BEARS

Det blev til et stort nederlag i udekampen imod Ironi Nahariya. Israelerne vandt 101-62 over de aarhusianske bjørne, der især i anden periode fik kærligheden at føle.

Bears havde svært ved at ramme i første periode og kombineret med et par dumme turnovers tabte Bakken Bears de første ti minutter 19-11. Bears fulgte alligevel med til 21-16, men så gik det stærkt. Anført af en forrygende Nick Faust scorede Nahariya 15 point i træk. Bears fik en smule gang i scoringerne igen, men fandt aldrig modsvar på især Faust, der var stærkt medvirkende til at Nahariya scorede hele 40 point i perioden og dermed førte 59-27 ved halvlegspausen!

Efter pausen fik Bears bedre fat i spillet, men naturligvis uden det fik indflydelse på den manglende spænding om slutresultatet. I anden halvleg blev hjemmeholdet holdt på 42 point, mens Bears fik scoret 35, så resultatmæssigt var det godkendt, men antallet af turnovers var for mange og scoringsprocenterne ikke gode nok. På positivsiden tæller, at Bears vandt reboundkampen med fem overskydende stk.

Mest scorende for Bears var Kristjan Kitsing og Eric Palm, der hver scorede 13 point, mens DeVaughn Akoon-Purcell scorede 11 point. Chris Christoffersen var bedste rebounder med 11 stk. Nick Faust var topscorer for Nahariya med 30 point.

Der resterer nu en kamp i Basketball Champions League – hjemmekampen imod det tyrkiske hold Banvit. Den kamp spilles onsdag den 25. januar kl. 20.00 i Ceres Arena. Inden da spiller Bears i Basketligaen imod Hørsholm – lørdag den 21. januar kl. 14.00 i Vejlby-Risskov Hallen.

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen
12 apr 2024

De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen

De unge fra Bakken Bears sikrer klubben førstepladsen Bakken Bears spillede og vandt tirsdag og...
Student Basketball Lounge er allerede mandag
12 apr 2024

Student Basketball Lounge er allerede mandag

Langt over halvdelen af Basketball Student Lounge-billetterne allerede revet væk, så vi glæder os...
Fra Bayern München til Bakken Bears – og nu retur til Tyskland
11 apr 2024

Fra Bayern München til Bakken Bears – og nu retur til Tyskland

I sommeren 2022 hentede Bakken Bears assistenttræner Florian Wedell i storklubben Bayern München Basketball....
NEWS ARCHIVE