2017-05-03

BEARSSEJR I TÆT KAMP

En kamp med usædvanlige udsving endte i sejr til Bakken Bears og dermed føring på 3-1 i DM-finaleserien, der fortsætter med kamp fem på mandag i Vejlby-Risskov Hallen. Bears vandt periode et med 10 point og periode tre med 19 point og alligevel blev det en uhyre spændende kamp, der blev afgjort i de sidste 30 sekunder.

Bears startede klart bedst og med solidt forsvar og bragte sig foran 9-2. DeVaughn Akoon-Purcell scorede 8. point efter godt fem minutter til føring 16-6 inden Myles Mack, der overraskende var startet på bænken gik i gang med at score. Han var enforcer og bragte sit hold på 15-19 inden Bears sluttede perioden med at score 6 point.

Efter Bearssejr på 10 point i de første ti minutter, var det et helt andet HIC-hold, der kom ud til anden periode. Allerede fire minutter ind i anden periode havde HIC reduceret til 30-32 efter bl.a. ti point af Myles Mack. Kort efter scorede Dan Trist to gange til HIC-føring på 34-30. Morten Sahlertz svarede efter en time out igen med fem hurtige point, men perioden sluttede med syv ubesvarede point til HIC. HIC vandt perioden 30-14 og var derfor foran 45-39 ved halvlegspausen.

Det skifte der skete mellem første og anden periode blev gentaget mellem anden og tredje. Bakken Bears gik ved stillingen 51-47 på et 11-0 run og sluttede endvidere perioden med otte point i træk. Periodesejr 31-12 og nu føring til Bears på 70-57.

Der kom selvfølgelig et sving igen, da fjerde periode startede. Horsens IC åd sig langsomt men sikkert ind på Bears og da Vedran Borovcanin ramte en treer til 79-80 var der dømt spænding. Bears fik dog steppet op i forsvaret og fik angrebsmæssigt spillet sig på straffelinjen, hvor DeVaughn Akoon-Purcell og John Williamson hver scorede to gange. HIC fik af flere omgange reduceret Bears-føringen til blot at være på tre point, men Bearssikkerheden fra straffelinjen (9/10 de sidste tre minutter).

Bears vandt 93-85 i den første tætte DM-finalekamp og fører finaleserien 3-1. Kamp fem spilles mandag i Vejlby-Risskov Hallen.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell (25 point, 6 rebounds), Michel Diouf (22 point, 13 rebounds) og John Williamson (21 point, 5 rebounds). For HIC scorede Myles Mack 22 point (5 rebounds, 7 assists), mens Lawrence Alexander og Dan Trist hver scorede 17.

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE