2017-09-26

Bakken Bears røg ud af kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League efter et nederlag på hjemmebane på 83-91 mod de hollandske mestre Donar Groningen. Bakken Bears kom elendigt fra start i begge halvlege – i alt blev de første fem minutter af første og tredje periode tabt med 26 point!!!

Efter at have været bagud 1-15 kom Bears eller godt i gang, anført af Doug Wiggins og DeVaughn Akoon-Purcell. Bjørnene fik reduceret til til 16-23 inden første periode sluttede og i anden periode spillede Bears fremragende. Bears fik udlignet til 23-23 og selvom Donar hurtigt slog et lille hul, fik Bears igen kontakt ved 34-34. Herefter var Bears bedst og Tony Bishop scorede de to sidste point i første halvleg til føring 48-41.

Tredje periode startede også elendigt for hjemmeholdet. Donar startede med et 12-0 run, og herefter halsede bjørnene efter hele kampen. Akoon-Purcell, der havde scoret 23 point i første periode fik bjørnene i gang og i et par omgange var Bears blot bagud med et enkelt point. Donar spillede solidt, men alligevel kom Bears tilbage og fik udlignet sammenlagt, da Akoon-Purcell scorede med 7½ minut igen og Tony Bishop kort efter udligner. Men kendetegnende for anden halvleg var at Bears ikke fik de nødvendige stops i forsvaret og på afgørende momenter smed bolden væk.

Donar gik på et 9-0 run på en flot og svær treer af Sean Cunningham og godt spil af Brandyn Curry. Bears lykkedes næsten med at komme tilbage, da Michel Diouf scorede til 81-84, men Donar spillede klogt og udnyttede bjørnenes manglende struktur i de sidste plays.

Med nederlag er det sikkert, at Bears skal spille FIBA Europe Cup. Den turnering starter 18. oktober – puljerne er først endelig på plads den 4. oktober.

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen
12 apr 2024

De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen

De unge fra Bakken Bears sikrer klubben førstepladsen Bakken Bears spillede og vandt tirsdag og...
NEWS ARCHIVE