2017-10-07

SEJR I FØRSTE OPGØR MOD HIC

Bakken Bears og Horsens IC har spillet DM-finaler tre sæsoner i træk, og de to tophold mødtes lørdag tidligt i sæsonen i et opgør mellem to ubesejrede hold. Hjemmeholdet vandt i Vejlby-Risskov Hallen i en kamp, hvor HIC også sagtens kunne have vundet. Horsensholdet havde tre skud til at vinde kampen, men missede.

Hjemmeholdet var klart bedst fra starten af kampen. Horsens IC øgede fra 7-6 til 17-6 og videre til 24-12 inden Tony Bishop sluttede første periode med en trepointscoring. Efter Vedran Borovcanins indledende scoring i anden periode gik Bears til gengæld 9-0 og tre minutter inde i anden periode var hjemmeholdet foran for første gang i kampen (29-28) efter syv point af Michel Diouf. Holdene fulgtes af i resten af anden periode og der var blot et enkelt point imellem holdene ved halvlegspausen, 40-39.

I tredje periode startede Bears igen bedst. Et 8-2 run og bjørnene nåede foran 59-50 med tre minutter igen af perioden, men HIC, anført af Kevin Larsen, spillede rigtig flot i slutningen af quarteret. HIC fik reduceret til 60-61 inden de sidste ti minutter. Fjerde periode var lige hele vejen. Største forskel var da Bears førte 69-64 efter Jaye Crocketts trepointscoring. HIC nåede dog tilbage og bragte sig foran 75-73 og så ud til at have overtaget, men missede hele syv straffekast i fjerde periode. Ved HIC-føring på 78-77 satte Doug Wiggins to straffekast og herfra lykkedes det ikke HIC at score på de tre forsøg udeholdet havde, så Bears kunne lukke kampen med to straffekast af DeVaughn Akoon-Purcell.

Akoon-Purcell blev kampens topscorer med 25 point og han var i øvrigt også kampens bedste rebounder med 8 af slagsen. Michel Diouf scorede 13 point og tog 7 rebounds, mens Doug Wiggins og Tony Bishop hver scorede 11 point. For HIC scorede Lawrence Alexander 17 point (15 af disse i anden halvleg), mens Reggie Agbeko scorede 15 point og tog 8 rebounds. Christian Benzon scorede 14 point og Kevin Larsen 12.

Der er tre uger til Bakken Bears’ næste Basketligakamp, som er mod Hørsholm 79ers, mens HIC allerede torsdag møder Svendborg Rabbits.

Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen
12 apr 2024

De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen

De unge fra Bakken Bears sikrer klubben førstepladsen Bakken Bears spillede og vandt tirsdag og...
Student Basketball Lounge er allerede mandag
12 apr 2024

Student Basketball Lounge er allerede mandag

Langt over halvdelen af Basketball Student Lounge-billetterne allerede revet væk, så vi glæder os...
NEWS ARCHIVE