2019-10-02

STOR FJERDE PERIODE GIVER SEJR

Bakken Bears kunne onsdag aften forlade Næstved med en sejr på 93-76 over Team FOG Næstved. Bears spillede virkelig fint i forsvaret i første periode (der blev vundet 27-15) og fjerde quarter (26-14).

Hjemmeholdet virkede ikke helt oppe i gear fra start i sin første kamp på den nye, gamle hjemmebane, og Bears havde rigtig fint styr på forsvaret i de første minutter af kampen. Godt forsvar giver ofte mulighed for fastbreaks og lettere scoringer, og det var også tilfældet i kampens start. Bears nåede foran 13-2 inden Næstved via en time out fik gang i spillet. Resten af perioden var næsten lige og Bears førte 27-15 efter de første ti minuter.

I anden perioden fik Bears slet ikke stops, ligesom Næstved også var bedst i reboundspillet. Det betød at hjemmeholdet vandt periode 23-18 og således fik reduceret til 38-45 ved pausen. Hjemmeholdets Uche Ofoegbu var sit holds bedste i første halvleg. For Bears havde David Efianayi scoret 13 point.

Tredje periode startede hjemmeholdet bedst og flere gange var Bears blot foran med fire point. Carlos Mateo var Team FOGs bedste i anden halvleg, og han scorede 10 point i tredje periode. For Bears var Adama Darboe fremragende efter en pointløs første periode.

Føringen inden starten på sidste periode var Bears foran 67-62, men udeholdet startede med at score fjerde periodes første seks point, hvilket blev fulgt op efter en time out, så det indledende run blev på 15-4. Herefter blev resten af perioden en formsag, hvor Bears scorede på straffekast, mens hjemmeholdet ikke fik udnyttet deres fordele.

Adama Darboe var med sine 16 point i anden halvleg en væsentlig del af den stærke slutspurt og scoringsmæssigt blev han kun overgået af David Efianayi og Darko Jukic, der hver scorede 17. Sidstnævnte supplerede med 10 rebounds.

Bakken Bears’ normalt startende center, Michel Diouf, og Simon Bjørnebo spillede på grund af en skade ikke.

Næste opgave er onsdag den 9. oktober kl. 18:30, når Randers Cimbria gæster Vejlby-Risskov Hallen.

 

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE