2020-01-23

Fremragende første halvleg grundlægger storsejr

En fremragende første halvleg grundlagde en storsejr på 103-70 på udebane over Horsens IC. Bakken Bears holdt hjemmeholdet på 28 point i første halvleg, og selvom værternes topscorer Roberto Gallinat fik gang i pointmaskinen i anden halvleg, så var HIC aldrig tæt på et comeback.

Horsens IC startede ellers fint ud, og i en godt fyldt Forum Horsens var HIC foran 7-5 inden Bearsforsvaret fik fat. Især Darko Jukic var stærk for hjemmeholdet – han scorede otte af sit holds første ti point. HIC var med til 12-15, men et fint 8-0 run af Bears og en trepointscoring til at lukke perioden gav føring på 26-14 til udeholdet.

Første halvdel af anden periode var relativt lige, men ved 37-20 ramte Bears fire treere på tre minutter – foruden et par layups – og pludselig var Bears foran med 31 point inden Stefan Savic på buzzeren ramte en trepointscoring til reducering 28-56 ved pausen.

Og skulle man være i tvivl om HIC kunne levere et comeback efter pausen, så blev det lukket af i de første to minutter af tredje periode, hvor Bears gik på et 7-0 run. Bears nåede foran 74-33 inden Roberto Gallinat fik gang i scoringerne. Han scorede ni point i tredje periode og 12 i kampens sidste quarter. Bears leverede også i anden halvleg en god indsats i forsvarsenden.

I et stramt program med kampe mandag, torsdag og lørdag, var det særdeles vigtigt at Bakken Bears’ coachteam kunne rotere, så risikoen for overbelastningsskader bliver minimeret. Chris Ortiz, der spillede en flot kamp, spillede godt 26 minutter, men ingen af de øvrige bjørne var på banen i mere end 20 minutter. Alle 11 Bearsspillere fik scoret – flest ramte Darko Jukic, der scorede 15 point, mens Adama Darboe scorede 14 (samt 5 assists) og Ryan Evans, Nimrod Hilliard samt Thomas Lærke scorede hver 12. Roberto Gallinat scorede 23 point for værterne, mens Frederik Rungby scorede 12, som han supplerede med 7 rebounds.

Bears skød fremragende i kampen: 14/24 (58,3%) bag trepointslinjen og 21/36 (58,3%) inden halvcirklen.

Næste gang Bears er i ilden er allerede lørdag, hvor en udsolgt Arena Randers lægger gulv til endnu et topopgør, når Randers Cimbria skal revanchere pokalsemifinalenederlag en uge tidligere.

PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
NEWS ARCHIVE