2021-01-09

Storkamp af Lærke i sikker sejr

28 point af Thomas Lærke var den store historie i Bakken Bears’ sejr på 108-68 over Værløse i lørdagens Basketligakamp.

Bears åbnede første periode med en føring på 11-1 inden Værløse kom i gang. Godt midtvejs i første periode blev Thomas Lærke skiftet ind, og han nåede hele 15 point på de 4 minutter og 29 sekunder han spillede i perioden. Bears førte 32-17 efter de første ti minutter.

Anden periode startede med sløjt angrebsspil fra begge sider. Det tog næsten seks minutter før et af holdene nåede over seks point i perioden. Bears fik sat tempoet op i den sidste del af perioden, som blev vundet 15-2, således at halvdelsføringen var på 53-25.

Deshawn Stephens var med otte point stærk i starten af tredje periode, men det ændrer ikke på indtrykket af at intensiteten faldt i begge ender af banen. I fjerde periode fik Thomas Lærke hurtigt scoret otte point, så han nåede 28 point – blot tre fra sit Bears career high på 31.

Thomas Lærke var mest scorende – og undervejs rundede han sin trepointscoring nummer 500 for Bakken Bears – med de 28 point, der blev suppleret af 6 rebounds og 7 assists. Adama Darboe scorede 15 point, mens Deshawn Stephens scorede 14. Daniel Mortensen tog imponerende 12 rebounds. Anton Harbo scorede 10 point og supplerede med 7 rebounds. Peter Møller scorede 17 point.

Bears fører Basketligaen med 13 sejre i 14 kampe, mens Randers har 11 sejre. Næste opgave for Bakken Bears er onsdagens pokalkamp i Svendborg, inden det fredag gælder en Basketligakamp i Nørrebro mod Copenhagen.