David

Efianayi

PLAYER NO.
GAMES
POINTS
3-POINTERS
NATIONALITET
HØJDE
VÆGT
FØDT
OM David

Nationalitet: Nigeriansk

Født: 19.12.1995

Højde: 188 centimeter

Vægt: 83 kg

Position: Guard

Sponsor: ValueBuilding

Debut: 17.09.2019 mod Keravnos (Cypern)

Instagram: davidefianayi

David Efianayi er klubbens nyeste erhvervelse på guard-positionen, og den 23-årige Nigerianer kan blive enormt spændende at følge i denne sæson i sit første år som professionel. Efianayi kommer direkte fra college, hvor han tilbragte alle fire år hos Gardner-Webb Universitys basketballhold Runnin’ Bulldogs. Efianayi udmærkede sig især i sin sidste sæson, hvor han blev topscorer for holdet med et imponerende scoringsgennemsnit på 18,2 point og en skudprocent på 42 procent bag trepointslinjen. 23-årige Efianayi bliver den nye mand, der skal sætte spillet op for Bakken Bears, og fans i Vejlby-Risskov Hallen kan se frem til at se en yderst atletisk spiller, der udover sine fine scoringsevner også kan bidrage med det mere eksplosive i form af imponerende dunks. Den atletiske amerikaner havde alle muligheder åbne efter sin imponerende tid i college, men guarden var ikke tvivl, da Bakken Bears bankede på døren:

”Jeg valgte at komme til Bakken Bears, fordi klubben var den første til at tage kontakt til mig og min agent. Klubben viste, at de virkelig gerne ville have mig, og det gjorde kun beslutningen om at komme til Aarhus endnu nemmere. Bakken Bears er den bedste klub i Danmark, og der er en fremragende vinderkultur her, som jeg gerne ville være en del af. Jeg hørte desuden rigtig mange gode og interessante ting om klubben fra DeVaughn Akoon-Purcell, som er en af mine tætteste venner. Beslutningen om at komme her virkede derfor lige til, og jeg ser frem til at opnå succes sammen med klubben og resten af holdet i denne sæson.”

”Jeg er en vinder. Jeg gør alt, hvad der kræves for at vinde. Jeg giver alt på banen, og jeg vil gøre alt for mine holdkammerater. Jeg er en god skytte, og jeg sætter en ære i at involvere mine holdkammerater ved at sætte dem op til gode muligheder.”

David Efianayi er født i Nigeria med nigeriansk pas og tæller derfor ikke som amerikaner i truppen.

Tidligere klubber: Gardner-Webb University, USA (2015-19)

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET