Sylvester

Berg

PLAYER NO.
GAMES
POINTS
3-POINTERS
NATIONALITET
HØJDE
VÆGT
FØDT
OM Sylvester

Nationalitet: Dansk

Født: 27.05.1998

Højde: 201 centimeter

Vægt: 98 kg

Position: Forward

Spillersponsor:

Bears spiller siden: 2015

Debut: 08.10.2015 mod Randers Cimbria

Aktuel statistik: http://www.basketligaen.dk/Sylvester-Berg

 

Sylvester ”Sylle” Berg må betegnes som en af Bakken Bears største talenter. Han er født og opvokset i Aarhus, og han er kommet ud af klubbens egne rækker, efter han begyndte som helt ung i Skovbakken. Den 20-årige gymnasieelev er med andre ord en rigtig Aarhus-dreng, og derfor er det også med særlig stolthed i hjertet, at han repræsenterer byens hold, Bakken Bears.

”Denne klub og disse mennesker er min anden familie. Nu har jeg været inde omkring klubben i cirka tolv år og været her helt fra lille barn og fulgt med i kampene. Der er helt klart noget stolthed over at repræsentere sin egen by på det højeste niveau i Danmark. Det er en værdi, man skal værdsætte enormt meget. Der findes ikke noget større end at vinde for ens egen by.”

Sylvester Berg er ganske vist en ung spiller, men han er ikke desto mindre enormt professionel, eftersom han konstant forsøger at blive bedre fra dag til dag. Han arbejder målrettet på at forbedre specifikke dele af sit spil. Hans enorme energiniveau, fysik og atletiske formåen gør ham til en spændende spiller, hvis fremtid ser lys ud. Det unge talent går da også og drømmer om at komme til udlandet en dag, men han sværger samtidig Bakken Bears evigt troskab.

”Det bliver svært at forlade Bakken Bears en dag, hvis det rigtige tilbud kommer. Det er jo ens familie og vante miljø, man skal forlade. Men der er også et aspekt, der hedder personlig dannelse. Det er også vigtigt for mig at prøve noget nyt og udvikle mig som menneske. Men det skal samtidig føles rigtigt og være det helt rigtige tilbud. Skulle jeg komme til udlandet en dag, så ved jeg allerede nu, at jeg rigtig gerne vil tilbage til Bakken Bears, hvis de vil have mig. Det skulle ikke være for at slutte karrieren. Jeg vil tilbage til klubben, mens jeg stadig har mere basket tilbage i mig.”

Hos Skovbakken var man stolte over at have haft Sylvester Berg. Nu er det blevet Bakken Bears’ tur til at være stolte af at have den unge aarhusianer i klubben.

 

Tidligere klubber: Skovbakken (2009-2014), EVN (2014-2015), Bakken Bears (2015-)

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET