Doug

Wiggins

PLAYER NO.
GAMES
POINTS
3-POINTERS
NATIONALITET
HØJDE
VÆGT
FØDT
OM Doug

Nationalitet: USA

Født: 26.01.1988

Højde: 185

Vægt: 89

Position: Point Guard

Spillersponsor: Danbolig City

Bears spiller siden: 2017

Debut: 13.9.2017

Aktuel statistik: http://www.basketligaen.dk/Doug-Wiggins

 

Doug Wiggins er holdets nye point guard. En spiller som trænerstaben havde forhørt sig om hos forskellige kontakter, og efter at have set en masse video og hørt en masse godt om ham, slog klubben til. Hans kvaliteter som både spilfordeler og spilstyrer er noget, som Bakken kan komme til at nyde rigtig godt af i løbet af sæsonen. En spiller som er 100% professionel, og hurtigt kommer til at falde naturligt ind i de forskellige relationer til de andre spillere og hurtigt kommer til at lære systemerne. Derudover er han udstyret med en god portion humor og et smil på læben.

Doug er vokset op i East Hartford Connecticut på USA’s østkyst. Han har spillet basketball hele sit liv, og har masser af erfaring fra mange år rundt om i Europa. Når han skal kigge efter inspiration er det favoritten og den nye Houston point guard Chris Paul der kigges på, mens Doug også godt kan lide at se Kyrie Irving spille. Ved siden af basket har Doug gang i sit eget firma, hvor han arrangerer diverse basket camps om sommeren, mens han også kører personlige træningspas. Derudover går tiden med at spille computer, høre musik og være sammen med venner og familie.

 

Bonusinfo:

Doug er vokset op med en frygt for hunde, men for fire år siden flyttede han sammen med en kammerat, som havde to pitbulls. Siden da har Doug elsket hunde, og har selv købt en chihuahua.

 

Tidligere klubber:

Vitoria Guimaraes (Portugal) (2014-15), Vilpas Vikings (Finland) (2015-16), St. Chamond (Frankrig) (2016), Start Lublin (Polen) (2016-17)

 

 

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET