Guard

Frank

Bartley IV

PLAYER NO.
24
GAMES
0
POINTS
0
3-POINTERS
0
NATIONALITET
Amerikansk
HØJDE
190 cm
VÆGT
98 kg
FØDT
25.02.1994
OM Frank

Frank Bartley IV er født i New Orleans, Louisiana og spillede sine første to college-år på Brigham Young University og de sidste tre på University Louisiana at Lafayette. Siden da har han spillet professionel basket i den bedste canadiske række og den næstbedste spanske række, inden han skiftede til Medi Bayreuth og sidenhen Bakken Bears i august 2021.

Den dynamiske guard måler 190 cm og vejer 98 kg. Med den tyngde er han svær at stoppe, når først han beslutter sig for at drive bolden til kurven, hvilket han ofte gør med stor succes. Bartley er desuden også en spiller, der kan ramme sine treere, og så er han sikkerheden selv fra straffekastlinjen.

– Frank er en fysisk stærk, bredskuldret, scorende outside-spiller. Han er kendt som en ydmyg og rolig fyr uden for banen, men med en aggressiv og direkte spillestil på banen – i begge ender. De seneste sæsoner har han allerede vist sit værd i Europa, men har mål om at performe på de større scener. Et mål, der matcher vores, udtalte Anders Sommer, da vi hentede amerikaneren.

Tidligere klubber:
Saint John Riptide, Canada (2018-19)
Valladolid, Spanien (2019-20)
Medi Bayreuth, Ungarn (2020-2021)
Bakken Bears (2021-)

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET