Hayden

Dalton

PLAYER NO.
GAMES
POINTS
3-POINTERS
NATIONALITET
HØJDE
VÆGT
FØDT
OM Hayden

Nationalitet: Amerikaner

Født: 20.06.1996

Højde: 203 centimeter

Vægt: 88 kg

Position: Forward

Sponsor: AART Architects

Bears-spiller siden: August 2018

Debut:

22-årige Hayden Dalton blev hentet til Bakken Bears som den sidst mulige amerikaner, og han har skrevet under på en etårig kontrakt. Den 203 centimer høje forward spillede collegebasketball for University of Wyoming, hvor han blev færdig i sommer. Dalton snittede imponerende 17,3 point og 7,9 rebounds per kamp. Klubben har i Hayden Dalton også hentet en glimrende skytte, eftersom han skød 40 procent bag trepointslinjen.
Forwarden har desuden deltaget i Portsmouth Invitational, som er en turnering for de mest talentfulde collegespillere i USA. Amerikaneren står ydermere noteret for en enkelt kamp i NBA Summer League for Denver Nuggets, hvor han nåede at spille sammen med den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell.

Klubbens historie kombineret med anbefalinger fra netop DeVaughn Akoon-Purcell gjorde det til en let beslutning at skifte til Danmark og Bakken Bears, fortæller Hayden Dalton.

”Jeg besluttede at komme til Bakken Bears, fordi jeg spillede med DeVaughn (Akoon-Purcel, red.) i NBA Summer League for Denver Nuggets. Han fortalte mig kun gode ting om klubben. Trænerne er gode, og spillestilen tiltaler mig meget. Jeg kan let falde ind i holdets måde at spille på. Klubben er med sin historie og succes et fremragende eksempel på, at hvis man præsterer godt, så belønner det sig i sidste ende. Det er en respekteret klub, og man kan virkelig kickstarte sin karriere, hvis man præsterer. Jeg vil give alt, hvad jeg har for klubben i denne sæson.”

”Jeg håber at vinde det danske mesterskab med Bakken Bears. Jeg mener også, at vi er favoritter til titlen. Vi skal fortsat være det bedste hold i Danmark. Vi må dog ikke tage tingene for givet, for man kommer aldrig sovende til noget. Vi skal træne hårdt og være disciplinerede. Jeg ville elske at kvalificere os til Champions League. Kvalifikationen begynder som det første, og vi skal derfor ramme vores topniveau allerede fra begyndelsen af sæsonen.”

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET