Jaye

Crockett

PLAYER NO.
GAMES
POINTS
3-POINTERS
NATIONALITET
HØJDE
VÆGT
FØDT
OM Jaye

Nationalitet: USA

Født: 16.10.1991

Højde: 201

Vægt: 90

Position: Power forward

Spillersponsor: Nybolig Aarhus City

Bears spiller siden: Efteråret 2017

Debut: 18.9.2017

Aktuel statistik: http://www.basketligaen.dk/Jaye-Crockett

 

Jaye Crockett er et nyt ansigt i truppen. En spiller som har fået de bedste anbefalinger med fra tidligere trænere, hvoraf flere af dem siger, at de ville ønske, at de kunne få Jaye tilbage i truppen. Han kommer fra en sæson i Schweiz og er en type, som altid giver alt, hvad han har i sig. Han løber konstant og kæmper efter alle løse bolde. En rigtig ”hustler”-type.

Jaye er en ægte holdspiller, som kan rigtig mange atletiske ting, men samtidig også har et solidt skud bag tre’eren og et fint blik for sine medspillere. Selvom Jaye er ny, er det tydeligt at mærke, at han har spillet professionelt i lang tid, og han er hurtigt faldet til i truppen. Han forstår, hvad det vil sige at være en del af et hold og få en hverdag til at fungere i et nyt land.

Jaye er vokset op i byen Clovis i staten New Mexico, og han har to yngre søskende. Han har spillet basketball siden han var fem år gammel.

Han blev uddannet fra Texas Tech University, hvor han også spillede, og var en profil for skolens hold, Texas Tech Red Raiders. Han blev den blot femte spiller i klubbens historie til at score 1000 point, nuppe 600 rebounds, 100 assists og 100 steals i én enkelt sæson!

Han er også en spiller som har været rundt i verden, og har spillet basket i både USA, Italien, Scwheiz og Japan.

 

Bonusinfo: Da Jaye var yngre, så formåede han at vokse hele 15 cm på én sommer! Derudover er hans favoritspiller tidligere NBA-profil Kevin Garnett.

 

Tidligere klubber: Texas Tech University (USA) (2009-14), Orsi Derthona (Italien) (2014-15), Shinshu Nagano (Japan) (2015), SAM Basket Massagno (Schweiz) (2016), Unieuro Forli (Italien) (2016), Conad Trapani Italien (2017), Bakken Bears (2017-)

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET