Jonathan

Galloway

PLAYER NO.
GAMES
POINTS
3-POINTERS
NATIONALITET
HØJDE
VÆGT
FØDT
OM Jonathan

Nationalitet: Guam/Amerikansk

Født: 19.06.1996

Højde: 208 centimeter

Vægt: 107 kg

Position: Center

Sponsor: Handelsbanken

Debut:17.09.2019 mod Keravnos (Cypern)

Instagram: Jgalloway_5

Bakken Bears hentede i august den sidste brik og fuldendte truppen med den 23-årige Jonathan Galloway, der indleder sin professionelle karriere med en kontrakt hos de regerende danske mestre. Galloway er en 208 centimeter høj center og landsholdsspiller fra Guam. Den unge center har fået sin basketball-uddannelse hos det amerikanske college University of California Irvine, der forrige sæson havde sit bedste år nogensinde. Galloway vandt med UC Irvine Big West Conference og nåede anden runde af NCAA-slutspillet. Den unge center opnåede også stor personlig succes i sin tid på college-holdet. Hovedpersonen kommer til Bakken Bears med fornemme meritter i form af kåringen som den bedste forsvarsspiller i sin conference tre år i træk. En yderst imponerende bedrift, som aldrig nogensinde er set tidligere. Bakken Bears har i Jonathan Galloway fået en forsvarsspecialist, og disse kompetencer vil uden tvivl supplere holdet rigtig fint. Selvom centeren allerede har fremragende forsvarsmæssige kvaliteter, er han fortsat sulten for at lære og udvikle sig, og derfor var Bakken Bears også det perfekte match for ham.

”Bakken Bears var det rette fit for mig, eftersom klubben har en historik for at udvikle spillere, og jeg ved, at træner-teamet lægger meget stolthed i det. Klubbens og holdets seneste succes tiltalte mig meget. Det er kommet mange spillere igennem denne klub, som er kommet endnu bedre ud på den anden side. Det er bare et godt sted at være, hvis man gerne vil opnå succes og samtidig udvikle sig som spiller. Det er en fremragende mulighed for mig, og jeg ser meget frem til, hvad fremtiden bringer for mig og ikke mindst for klubben. ”

Jonathan Galloway benytter samtidig lejligheden til at love at yde sit absolut yderste for at hjælpe holdet i denne sæson, hvor der er et klart mål for øje:

”Jeg håber, at vi kan vinde alt, som vi deltager i. Det får os til at se gode ud, og det gør vores fans glade. Jeg ser frem til at vinde, og forhåbentlig kan vi gøre kunsten efter i Europa eller måske endda gå hele vejen. Vi bliver nødt til at forsøge. Det kræver, at vi arbejder hårdt som kollektiv, og jeg skal nok gøre min del. Man skylder sine holdkammerater at give sig fuldt ud, og det er også det indtryk, jeg vil give klubben og fansene på lægterne.”

Jonathan Galloway beviste i college sine forsvarsevner ved at snitte 7,9 rebounds pr. kamp og 1 block pr. kamp.

Tidligere klubber: University of California Irvine, USA (2015-19)

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET