KEANE

THOMANN

PLAYER NO.
GAMES
POINTS
3-POINTERS
NATIONALITET
HØJDE
VÆGT
FØDT
OM KEANE

Nationalitet: USA

Født: 15.07.1989

Højde: 211

Vægt: 115

Position: Center

Spillersponsor: Nybolig Aarhus City

Bears spiller siden: 2015

Debut: 05.10.2015 imod Stevnsgade

Aktuel statistik: http://www.basketligaen.dk/Keane-Thomann

 

Keane Thomann er Bakken Bears’ stærke center, som efterhånden er ligeså dansk, som han er amerikansk. Til den kommende sæson vil Keane, til trods for sit Amerikanske pas, nemlig tælle som dansker ifølge reglerne for trup registrering.

Keane er stor og stærk, men ved første øjekast ligner han mere en landmand end en basketball spiller. Det er dog synsbedrag, for keane er enhver træners drøm. Han gør altid, hvad der er bedst for holdet og forsøger derfor altid at bidrage der, hvor han kan. Samtidig med det, er han en rigtig dygtig basketballspiller, som trods sin størrelse har et rigtig godt touch på bolden og så er han god med både højre og venstre hånd.

Keane startede sin karriere i Danmark hos Horsens IC, hvor han hurtigt udviklede sig til en profil på centerpositionen i Basketligaen, mens han også har været forbi BMI Bloodhounds, inden han endte hos Bakken Bears.

Den ’danske’ amerikaner er vokset op i Olney Illinois, en lille by i det sydlige Illinois, hvor han boede på en farm. Han kommer fra en rigtig basketfamilie, og har siden han kunne huske været med til sine storebrødres kampe, og så har han altid haft en basketbold mellem hænderne. Når der for en sjælden gangs skyld ikke står basket på programmet, fylder Keane sin fritid med at spille disc golf, som er en slags golf, men i stedet for en bold, skal man forsøge at ramme en kurv med en slags frisbee. Hans favoritspiller er den amerikanske centerlegende Shaquille O’Neal, mens Keanes favorithold er Indiana Pacers.

 

Bonusinfo: Som nævnt kommer Keane fra en basketfamilie, og derfor hænger det måske meget godt sammen, at den laveste i hans nærmeste familie er 193 cm høj!

 

Tidligere klubber: East Richard High School (2006-2008), Missouri State Southern University (2008-2012), Horsens IC (2012-2014), BMI (2014-2015), Bakken Bears (2015-)

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET