Nimrod

Hilliard IV

PLAYER NO.
GAMES
POINTS
3-POINTERS
NATIONALITET
HØJDE
VÆGT
FØDT
OM Nimrod

Nationalitet: Amerikansk

Født 12.02.1993

Højde: 183 centimeter

Vægt: 79 kg

Position: Point guard

Spillersponsor:

Debut: 13.11.2019 mod Egis Körmend

Instagram: mrbasketball_11

Bakken Bears hentede undervejs i sæsonen den 26-årige point guard Nimrod Hilliard til truppen som den endelige brik, der skulle få puslespillet til at gå op. Med nyerhvervelsen af den talentfulde amerikaner sikrede de regerende danske mestre sig en spiller med et imponerende CV og ikke mindst et glimrende kendskab til den danske basketball liga.

Nimrod Hilliard begyndte sin karriere med collegebasketball på Lamar og North Carolina Central, hvor han blev færdig tilbage i 2015. Amerikaneren skrev efterfølgende sin første professionelle kontrakt med danske Horsens IC, hvor han blev dansk mester efter sejre over Bakken Bears. Den 26-årige point guard blev ydermere kåret som finaleseriens MVP. Nimrod Hilliard har derfor et indgroet kendskab til den danske liga, og det spillede også en afgørende rolle i overvejelserne om at hente amerikaneren til klubben, udtalte head coach Steffen Wich i forbindelse med signingen:

”Vi har nogle rigtig dygtige spillere i truppen, og med tilgangen af Nimrod kan vi spille på et endnu højere niveau. Han skal være med til at forstærke truppen som en spiller, der har erfaring med at drive og aflevere, og han har spillet på vindende hold. Når vi henter en spiller ind på dette tidspunkt, har det været vigtigt at finde en spiller, hvor vi er sikre på et højt niveau og som vi samtidig ved vil kunne fungere i et dansk basketballmiljø.”

Nimrod Hilliard har desuden vist prøver på sine evner med to imponerende sæsoner for Borås Basket i den bedste svenske række, hvor han førte ligaen i flest assists. I den efterfølgende sæson toppede amerikaneren niveauet og blev ligaens topscorer og leverede anden flest assists. Med de imponerende statistikker fulgte titlen som ligaens bedste guard og hele ligaens MVP.

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET