Tobin

Carberry

PLAYER NO.
GAMES
POINTS
3-POINTERS
NATIONALITET
HØJDE
VÆGT
FØDT
OM Tobin

Nationalitet: Amerikaner

Født: 29.04.1991

Højde: 193 centimeter

Vægt:

Position: Guard

Sponsor:

Bears-spiller siden: Juli 2018

Debut: 20.09.2018

”Jeg fulgte mange af klubbens kampe sidste år, og jeg forelskede mig i holdets energi på banen. Jeg er enormt taknemmelig for at få muligheden for at vise mig frem i en klub af Bakken Bears’ format og størrelse. Aarhus er uden sammenligning den største by, jeg har repræsenteret i min karriere. Mit mål for sæsonen er at tage et skridt ad gangen, så jeg kan blive ved med at forbedre mig og dermed tjene holdet bedst muligt. Jeg er sikker på, at hvis vi holder os skadefrie og arbejder hårdt til træning, så kan det blive endnu et specielt år for Bakken Bears.”

Sådan lyder det fra en af Bakken Bears’ nye tilføjelse til truppen. Der er tale om den 27-årige amerikanske guard Tobin Carberry på 193 centimeter. Nyerhvervelsen er blevet hentet til klubben på baggrund af flotte statistikker og mundtlige anbefalinger fra den islandske og finske liga, hvor han har gjort karriere de seneste sæsoner. Guarden spillede senest for finske Salon Vilpas, hvor han snittede 14,3 point, 5,3 rebounds og skød imponerende 41,1 procent bag trepointslinjen. Carberry var i den forgange sæson med til at spille sit hold i den finske playoff-finale, hvor amerikaneren spillede en flot finaleserie.

Bakken Bears har haft et godt øje til amerikaneren over en længere periode, men hans personlige succes med Salon Vilpas i den seneste sæson gjorde udslaget i forhold til at hente ham til klubben.

”Vi har fulgt hans imponerende indtog fra tiden i den islandske liga, og efter den flotte sæson i Finland var vi ikke i tvivl om, at Tobin har noget, vi kan bruge. Han har den størrelse, vi har ledt efter på guard-pladserne, så vi kan fastholde et solidt europæisk udtryk. Samtidig har han fået utrolig pæne anbefalinger fra sine tidligere klubber og trænere med på vejen.” – lyder det fra sportsdirektør, Michael Piloz.

Tidligere klubber: Salon Vilpas

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET