thomas_laerke-w420

Games | 2010-10-23

AALBORG vs. Bakken Bears

Selvom Bears egentlig åbnede sæsonen med en pokalkamp i sidste uge, fornærmer man næppe modstanderen i den kamp (HEI) ved at sige at sæsonen 2014/15 reelt begynder torsdag.
Arena Randers lægger nemlig torsdag gulv til DM-finalerevanchen mellem Randers Cimbria og Bakken Bears. Tip off er kl. 19.15 og det er dk4s første kamp i sæsonen.
Randers Cimbria har oprustet voldsomt og har et erklæret mål om at hive DM-pokalen til Kronjylland, når spilspillet er overstået i foråret 2015.

Randers Cimbria har oven på sidste sæsons sølvmedaljer oprustet. Den helt store ændring hos Randers Cimbria er en ny head coach, idet Vladimir Ruzicic har overtaget taktikbrættet. Cimbria har forlænget aftalerne med fire profiler: Chris Nielsen, Charlie Burgess (begge ex-Bakken Bears), Adrian Casas og Bonell Colas. Udover de fire er en stribe profiler hevet til: Jahmar Thorpe, Ivan Miskovic (begge ex-Bakken Bears), Joe Benjamin, Dragan Petronic samt en af dansk basketballs bedste guards, Chanan Colman. I alt råder Cimbria over otte udenlandske spillere, foruden altså en udenlandsk head coach.

Kampens resultat:

65-101

Dato:

lørdag 23. oktober 2010

Tid:

16:15

Arena:

Se statistikken

Cimbria vil gerne forsøge at dominere deres kampe fysisk og har en bredde, hvor de kan tillade sig at gøre det.
Bakken Bears har holdt fast i flere af holdets (fysisk set) største profiler: Chris Christoffersen, Nicolai Iversen og Søren Ege tager endnu en sæson hos Bakken Bears. Gennemsnitligt er de 209 cm, og har godt 34 års livserfaring. Til at støtte sig størrelsesmæssigt har de tre den unge Lasse Elbæk (211 cm) og Jonas Zohore (210 cm). Sidstnævnte er skiftet til Bears fra Horsens IC, og bliver en klar profil for Bears.
På ”de mindre pladser” har Bears den nye amerikanske spiller Semaj Inge, der er en af de mest atletiske guards i Bakken Bears’ historie. Thomas Lærke er tilbage til sin anden Bearssæson, mens Morten Sahlertz og estiske Kaido Saks dækker den lille forwardplads. 18-årige Sebastian Åris kommer også til at spille væsentlige minutter for Bakken Bears.
Bakken Bears har skiftet ud på den ”anden amerikanerplads”, men Maurice Acker bliver givetvist ikke spilleberettiget til torsdagens åbningskamp.
Kampen fik fredag lidt ekstra krydderi, da lodtrækningen til pokalturneringens 1/8-finaler gav et opgør mellem… Randers Cimbria og Bakken Bears. Den kamp spilles 22. oktober.
Det bliver et brag af en åbningskamp – se den i Arena Randers eller på dk4.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by