thomas_laerke-w420

Games | 2016-11-23

Bakken Bears vs. IRONI NAHARIYA (ISR.)

Klart nederlag mod israelsk klassehold

Trods en god første periode fik Bakken Bears ørene i maskinen i sjette runde af Basketball Champions League. Ironi Nahariya vandt 90-71 efter især i tredje periode at have løbet bjørnene over ende.

Israelerne startede med at bringe sig foran 10-2, men anført af DeVaughn Akoon-Purcell scorede Bears de efterfølgende ni point og det blev starten på et 16-2 run. Udeholdet sluttede dog perioden bedst efter Chris Christoffersen blev idømt et par hurtige fejl og dermed ikke kunne fylde i feltet.

I anden periode startede Ironi Nahariya med at score de første ti point og det kom bjørnene sig aldrig over. Føringen blev et par gange skåret til syv point, fx ved halvleg, hvor der stod 42-35.

Efter halvlegspausen startede Nahariya igen bedst og scorede de første seks point, og der gik 3 minutter og 32 sekunder inden Bears fik scoret. Bears kunne slet ikke følge med udeholdet og især Yancy Gates og Gilbert Brown. Kampen fusede lidt ud i fjerde periode, hvor kampen var afgjort.

Nederlaget var bjørnenes femte i seks kampe – næste opgave i europæisk sammenhæng er den ekstremt svære opgave i Tyrkiet, når Banvit tirsdag lægger gulv til. Banvit fører den tyrkiske liga! Inden da – nemlig søndag – spiller Bears i København mod SISU.

Topscorer for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell, der scorede 23 point som han supplerede med seks rebounds, mens Thomas Lærke scoede 16 point. For Nahariya scorede Gilbert Brown 21 point.

Kampens resultat:

71-90

Dato:

onsdag 23. november 2016

Tid:

18:30

Arena:

Ceres Arena

Se statistikken

Foromtale: Bears mod israelsk klassehold

Så tager holdene fat på den 6. spillerunde i denne første udgave af Basketball Champions League, og onsdagens  modstander er Ironi Nahariya fra Israel. Nahariya er startet ligesom Bakken Bears med at tabe deres første fire og vinde den femte kamp i grundspillet. Mens Bakken vandt hjemme over Fraport Skyliners, slog Nahariya Helios Suns hjemme. Israelerne er med en bedre målscore på en øjeblikkelig syvendeplads i puljen, lige foran byens bjørne.

Ironi Nahariya har haft deres op- og nedture i den  hjemlige turnering, hvor de har været nedrykket til næstbedste række af flere omgange. Sidst dette skete blev det til fire sæsoner i Liga Leumit inden de i 2014/2015 sæsonen igen rykkede op i Super League. Syv kampe inde i denne sæson har Ironi Nahariya blot vundet 3 kampe og frister lige nu en tilværelse på tiende pladsen i den tolv hold store division. Sidst de gjorde sig bemærket i den israelske liga var i 2002/2003 sæsonen hvor det blev til sølv efter finale nederlag til Maccabi Tel Aviv.

Efter Ironi Nahariyas relativt store sejr hjemme over Helios Suns og Bakken Bears sejr hjemme over Fraport Skyliners, kommer begge hold med nytanket selvtillid til onsdagens opgør. Det er svært at spå om udfaldet på denne kamp og de to hold ser på papiret meget jævnbyrdige ud, men Bakken Bears burde stå med en god mulighed for igen at hente point hjem i den prestigiøse turnering og komme fri fra puljens sidsteplads.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by