thomas_laerke-w420

Games | 2017-01-17

IRONI NAHARIYA (ISR.) vs. Bakken Bears

KLART NEDERLAG TIL BEARS

Det blev til et stort nederlag i udekampen imod Ironi Nahariya. Israelerne vandt 101-62 over de aarhusianske bjørne, der især i anden periode fik kærligheden at føle.

Bears havde svært ved at ramme i første periode og kombineret med et par dumme turnovers tabte Bakken Bears de første ti minutter 19-11. Bears fulgte alligevel med til 21-16, men så gik det stærkt. Anført af en forrygende Nick Faust scorede Nahariya 15 point i træk. Bears fik en smule gang i scoringerne igen, men fandt aldrig modsvar på især Faust, der var stærkt medvirkende til at Nahariya scorede hele 40 point i perioden og dermed førte 59-27 ved halvlegspausen!

Efter pausen fik Bears bedre fat i spillet, men naturligvis uden det fik indflydelse på den manglende spænding om slutresultatet. I anden halvleg blev hjemmeholdet holdt på 42 point, mens Bears fik scoret 35, så resultatmæssigt var det godkendt, men antallet af turnovers var for mange og scoringsprocenterne ikke gode nok. På positivsiden tæller, at Bears vandt reboundkampen med fem overskydende stk.

Mest scorende for Bears var Kristjan Kitsing og Eric Palm, der hver scorede 13 point, mens DeVaughn Akoon-Purcell scorede 11 point. Chris Christoffersen var bedste rebounder med 11 stk. Nick Faust var topscorer for Nahariya med 30 point.

Der resterer nu en kamp i Basketball Champions League – hjemmekampen imod det tyrkiske hold Banvit. Den kamp spilles onsdag den 25. januar kl. 20.00 i Ceres Arena. Inden da spiller Bears i Basketligaen imod Hørsholm – lørdag den 21. januar kl. 14.00 i Vejlby-Risskov Hallen.

Kampens resultat:

101-62

Dato:

tirsdag 17. januar 2017

Tid:

18:30

Arena:

Udebane

Se statistikken

Foromtale: Svær kamp 4500 km fra Aarhus

Der venter Bakken Bears en endog meget svær opgave tirsdag, når Ironi Nahariya venter i den næstsidste kamp i gruppespillet i Basketball Champions League. Kampen spilles i byen Nahariya, som ligger under 10 km Israels grænse mod nord – hvor Libanon ligger.

Nahariya er godt kørende i øjeblikket og holdet har vundet fire kampe i træk. I BCL blev det senest til sejr på udebane over Helios Suns. Nahariya kæmper for at have chancen for at gå videre, og det kræver en sejr i de sidste to kampe.

Den helt store stjerne hos Nahariya er Yancy Gates. Ham får de store Bearsspillere deres hyr med, især i fraværet af skulderskadede Michel Diouf og hans erstatning John Williamson er endnu ikke spilleberettiget.

Bearsholdet er velforberedte til opgaven, og fik et nødvendigt skud selvtillid i lørdagens sejr over Hørsholm 79ers. Samme hold er i øvrigt også modstander i næste opgave i Basketligaen – på lørdag kl. 14.00 i Vejlby-Risskov Hallen.

Kampen i Israel tippes i gang 19.30 lokal tid, 18.30 dansk tid, og kan ses på TV2 Play eller livebasketball.tv.

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by