thomas_laerke-w420

Games | 2017-05-01

Bakken Bears vs. Horsens IC

AKOON-PURCELL ÅRETS SPILLER OG TOPSCORER I SEJR

Bakken Bears tog sejren i den tredje DM-finalekamp, og har dermed en 2-1-føring inden DM-finale 4 på onsdag i Forum Horsens. Bears vandt 91-81 i en fyldt Vejlby-Risskov Hal, anført af DeVaughn Akoon-Purcell, der inden kampen blev kåret som årets spiller, som scorede 26 point.

Det var Thomas Lærke, der satte bjørnene i gang ved at score kampens første fem point. Bears nåede foran 7-0 og senere 11-4. En velspillende Michel Diouf scorede seks hurtige point til føring 22-10. Horsens IC sluttede første halvleg bedst og fik reduceret Bearsføringen til blot at være på syv point (27-20).

Horsens IC startede anden periode med at score syv point og dermed få udlignet. Men basketball er et game of runs og efter en timeout fik Bears igen gang i scoringerne. Akoon-Purcell gav med syv point igen Bears lidt luft og bjørnene kom på en treer af Thomas Lærke foran med otte point (39-31). Senere i perioden nåede hjemmeholdet foran med hele 11 point (52-41) men HIC fik reduceret til 53-43, som var stillingen ved pausen.

DeVaughn Akoon-Purcell scorede blot to point i første periode, men fulgte op med 15 i anden. Fra tredje periodes start lignede han en spiller, der ville (og kunne) vinde DM helt alene. Han scorede Bakken Bears’ første ni point og bragte dermed sit hold foran 62-45. HIC sluttede dog perioden klart bedst af og anført af bl.a Lawrence Alexander fik de forsvarende mestre scoret periodens sidste seks point til stillingen 70-58.

I fjerde periode var det igen Michel Diouf, suppleret af John Williamson, der holdt HIC stangen. Selvom Iffe Lundberg sluttede fantastisk og scorede point i sidste periode kom HIC aldrig tættere på end otte point, og Bears vandt 91-81.

Topscorer for Bears var ligatopscorer Devaughn Akoon-Purcell  mest scorende og bedste rebounder (26 point, 9 rebounds, 5 assists) og Thomas Lærke (19 point, 5 rebounds). Michel Diouf scorede 12 point og Bears vandt i øvrigt med 31 point i de 29 minutter han spillede. John Williamson scorede 12 point og tog 9 rebounds. Mike Gesell havde en double-double med 10 point og 11 assists.

For HIC scorede en virkelig velspillende Dan Trist 18 point, mens Iffe Lundberg scorede 17 point og Lawrence Alexander satte 14 point på tavlen.

Finale fire spilles på onsdag i Forum Horsens, mens den femte finalekamp spilles mandag i Vejlby-Risskov Hallen.

 

Kampens resultat:

91-81

Dato:

mandag 01. maj 2017

Tid:

18.15

Arena:

Vejlby-Risskov Hallen

Se statistikken

FOROMTALE: VIGTIG KAMP 3 VÆLGER

Mandag skrives der endnu et afsnit i en spændende DM-finaleserie, når Bakken Bears og Horsens IC mødes i den tredje finalekamp. Med stillingen 1-1 efter to vidt forskellige kampe, er spændingen intakt. DM-finalerne spilles bedst af syv kampe.

Det er blevet til udesejre i de første to finalekampe. Horsens IC vandt 106-90 i Vejlby-Risskov Hallen, mens Bakken Bears vandt 94-76 i Forum Horsens. I den første finalekamp var HIC bedst stort set hele vejen og kampen var reelt afgjort allerede i tredje periode, mens Bakken Bears – trods den pointmæssigt større sejr – ikke var lige så overlegne i torsdagens finale to. HIC førte med ni point allerede i første periode, men med Bears’ zoneforsvar og indskiftningerne af bl.a. Chris Christoffersen og Morten Sahlertz ændrede momentum sig i bjørne-favør.

De store spørgsmål er om HIC kan skyde lige så godt som i den første finalekamp eller om Bears får held med at stække HIC-skytterne. En finaleserie er et skakspil, hvor begge hold forsøger at være dem der agerer først med nye træk som modstanderne skal reagere på.

Vejlby-Risskov Hallen bliver tæt på udsolgt mandag, og det bliver formentlig mønsteret i de resterende finalekampe.

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by