2018-01-06

Bakken Bears avancerede til tredjepladsen i Basketligaen efter en sejr lørdag over Wolfpack. Bakken Bears vandt 112-74 og fik dermed sæsonens tredje sejr i lige så mange kampe over Wolfpack.

Københavnerne scorede kampens første fire point inden Bakken Bears gik på et 17-0 run. Wolfpack fik et par scoringer i kurven, inden Thomas Lærke sluttede perioden stærkt af med to treere. 28-14 efter første periode. Anden periode blev mere lige, men stadig med Bears i førersædet – der var ingen tvivl om at udeholdet ville tage de to point med til Aarhus. Michel Diouf tog godt fra i Bearsenden, og hans forsvar på Wolfpack-profilen Durell Vinson var noget bedre end det Bears formåede i onsdagens kamp mellem de to hold.

Efter en føring på 57-35 ved pausen, gik spændingen i Bearsomklædningsrummet mest på om kadencen ville falde på samme måde som den gjorde i onsdagens kamp. Vinson startede med at score point, men Bears fulgte op med 11 point i træk, blandt et par imponerende dunk af Jaye Crockett og Darko Jukic. Bears førte 85-52 efter tre perioder og fortsatte med at give gas også i kampens sidste fjerdedel.

Mest imponerende var det næsten, at hele otte Bearsspillere scorede ni point eller flere. Flest scorede Thomas Lærke med 19, mens Darko Jukic satte 15 point på tavlen. Tony Bishop scorede 12 og supplerede med 9 rebounds. For Wolfpack scorede Durell Vinson 24 point og han også ydermere 17 rebounds! Edgaras Stanionis scorede 17 point.

Bakken Bears fik sejr nummer otte i 10 kampe og hægtede sig dermed på Hørsholm, der ligger nummer to med lige så mange point, men for to kampe yderligere. Hørsholm er dog bedst indbyrdes og dermed placeret over Bears i tabellen. Der er langt op til Horsens IC på førstepladsen – HIC har vundet 13 sejre i 14 kampe.

Bjørnenes næste opgave er onsdag, når vicemestrene fra Montenegro, KK Mornar Bar kommer på besøg i Aarhus. Næste ligaopgør er næste søndag, når Bears skal spille i Randers, der ligger på ligaens femteplads med seks sejre.

 

Rekord i Randers – men Bears tog sejren
18 mar 2024

Rekord i Randers – men Bears tog sejren

Der var finalestemning i Randers mandag aften, da Bakken Bears var på besøg. Aftenens...
Randers Cimbria går efter tilskuerrekord mod Bakken Bears
15 mar 2024

Randers Cimbria går efter tilskuerrekord mod Bakken Bears

Randers Cimbria har valgt mandagskampen 18. marts til at forsøge og slå tilskuerrekord mod...
Overtidsgyser sender Bakken Bears til europæisk semifinale
13 mar 2024

Overtidsgyser sender Bakken Bears til europæisk semifinale

Der skulle fem minutters overtid til, før Bakken Bears kunne booke billet til Final...
Billund Airport er flyende med Bears
11 mar 2024

Billund Airport er flyende med Bears

Når Newcastle Eagles onsdag tropper op i Sparekassen Danmark Basketball Center, til den anden...
NEWS ARCHIVE