thomas_laerke-w420

Games | 2018-01-06

WOLFPACK vs. Bakken Bears

Bakken Bears avancerede til tredjepladsen i Basketligaen efter en sejr lørdag over Wolfpack. Bakken Bears vandt 112-74 og fik dermed sæsonens tredje sejr i lige så mange kampe over Wolfpack.

Københavnerne scorede kampens første fire point inden Bakken Bears gik på et 17-0 run. Wolfpack fik et par scoringer i kurven, inden Thomas Lærke sluttede perioden stærkt af med to treere. 28-14 efter første periode. Anden periode blev mere lige, men stadig med Bears i førersædet – der var ingen tvivl om at udeholdet ville tage de to point med til Aarhus. Michel Diouf tog godt fra i Bearsenden, og hans forsvar på Wolfpack-profilen Durell Vinson var noget bedre end det Bears formåede i onsdagens kamp mellem de to hold.

Efter en føring på 57-35 ved pausen, gik spændingen i Bearsomklædningsrummet mest på om kadencen ville falde på samme måde som den gjorde i onsdagens kamp. Vinson startede med at score point, men Bears fulgte op med 11 point i træk, blandt et par imponerende dunk af Jaye Crockett og Darko Jukic. Bears førte 85-52 efter tre perioder og fortsatte med at give gas også i kampens sidste fjerdedel.

Mest imponerende var det næsten, at hele otte Bearsspillere scorede ni point eller flere. Flest scorede Thomas Lærke med 19, mens Darko Jukic satte 15 point på tavlen. Tony Bishop scorede 12 og supplerede med 9 rebounds. For Wolfpack scorede Durell Vinson 24 point og han også ydermere 17 rebounds! Edgaras Stanionis scorede 17 point.

Bakken Bears fik sejr nummer otte i 10 kampe og hægtede sig dermed på Hørsholm, der ligger nummer to med lige så mange point, men for to kampe yderligere. Hørsholm er dog bedst indbyrdes og dermed placeret over Bears i tabellen. Der er langt op til Horsens IC på førstepladsen – HIC har vundet 13 sejre i 14 kampe.

Bjørnenes næste opgave er onsdag, når vicemestrene fra Montenegro, KK Mornar Bar kommer på besøg i Aarhus. Næste ligaopgør er næste søndag, når Bears skal spille i Randers, der ligger på ligaens femteplads med seks sejre.

 

Kampens resultat:

74-112

Dato:

lørdag 06. januar 2018

Tid:

15:00

Arena:

Herlevhallen

Se statistikken

FOROMTALE: REVANCHETID FOR WOLFPACK?

Efter et 30-pointsnederlag i onsdags, får Wolfpack mulighed for hurtig revanche, når Bakken Bears lørdag gæster Herlevhallen. De to hold mødes nemlig for tredje gang i denne sæson – samtidig er det sidste kamp mellem holdene inden pokalfinalen venter lørdag den 27. januar.

I onsdagens kamp manglede begge hold et par spillere, der forventes tilbage lørdag. Luciano de Souza og Edgaras Stanionis manglede begge hos Wolfpack, mens Bears var uden Doug Wiggins og DeVaughn Akoon-Purcell. Med to formentlig forstærkede hold, kan det sagtens blive en fin og mere lige kamp.

Bakken Bears skal holde et ekstra øje med Durell Vinson, der scorede 36 point i onsdags – det højeste antal point en spiller har scoret i denne sæsons Basketliga. Med især Stanionis ved sin side er Vinson en rigtig farlig spiller, der udover mange point også bidrager som ligaens bedste rebounder.

For Bakken Bears er kampen den fjerde Basketligakamp på ni dage – udover sejren over Wolfpack i onsdags, er det blevet til nederlag mod Næstved og sejr over Svendborg. Efter ”returopgøret” mod ulvene, genoptager Bears onsdag FIBA Europe Cup, når de montenegrinske vicemestre Mornar Bar gæster Aarhus.

Der er tip off kl. 15.00 i Herlevhallen.

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by