2018-01-17

TREDJE SEJR I TRÆK TIL BEARS

Bakken Bears fik holdets tredje sejr i lige så mange kampe, da ungarske Szolnoki Olaj blev besejret 100-96 i en næsten fyldt Vejlby-Risskov Hallen. Bears har vundet begge de første to kampe med hvert et point og fører nu gruppen med seks point efter tre kampe.

Det blev en hæsblæsende første halvleg, hvor der i alt blev scoret 111 point – Bears scorede marginalt flest og førte 57-54 ved halvlegspausen. I anden halvleg fulgtes holdene ad inden Bakken Bears slog et lille hul i starten af fjerde periode (88-76 efter 32 minutter). Det lykkedes næsten de ungarske mestre at komme tilbage, men stærkt spil på reboundsene og i forsvaret gav Bears sejren til sidst.

Mest scorende for Bakken Bears blev Darko Jukic og Jaye Crockett (20 point hver), mens den normale topscorer DeVaughn Akoon-Purcell og Michel Diouf sluttede på hver 19 point – FIBA Europe Cups topscorer Akoon-Purcell scorede 11 point alene i fjerde periode. For Szolnoki Olaj scorede Strahinja Milosevic 24 point.

Der er stadig lang vej til kvalifikation til turneringens 1/8-finaler, om end sejren i onsdagens kamp var et godt skridt i den rigtige retning. Det er aldrig sket tidligere, at et dansk hold har vundet mere end en kamp i det andet gruppespil – Bears er som sagt på tre.

Bakken Bears fører gruppe K med seks point, mens Mornar Bar, der i dag slog Tsmoki Minsk, følger efter med fem point. Szolnoki Olaj har fire point for en enkelt sejr, mens Minsk er uden sejre.

Næste kamp for Bakken Bears er søndagens topopgør i Basketligaen, når Horsens IC gæster Vejlby-Risskov Hallen, mens næste europæiske opgør er imod Tsmoki Minsk på onsdag – også i Aarhus. Hvis Bears kan slå hviderusserne, kan de definitivt ikke slutte foran Bears, men det er stadig ikke nok til at sikre kvalifikationen.

 

PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
NEWS ARCHIVE