thomas_laerke-w420

Games | 2018-10-28

Bakken Bears vs. Stevnsgade SuperMen

Kampen begyndte med højt tempo fra begge mandskaber. Bakken Bears bragte sig hurtigt foran med flere point i opgørets indledning, men Stevnsgade fulgte hurtigt trop med flere scoringer i træk. Københavnerne bragte sig da også foran 7-6 i Vejlby-Risskov Hallen efter tre minutters spil af første periode. Hjemmeholdet bragte sig efterfølgende foran med 10-7 efter en scoring af Chris Christoffersen. Den høje center havde stået for seks af holdets første ti point. Stevnsgade gjorde god figur den resterende del af perioden, men hver gang udeholdet kom tæt på udligne, så skruede de danske mestre bare op for tempoet. Der var dog langt noget, der var afgjort. Første periode sluttede med en spinkel føring til hjemmeholdet fra Bakken Bears på 24-17 over Stevnsgade Supermen.

Anden periode begyndte med samme lighedstegn som første periode. Begge mandskaber kom godt ud og fik point på tavlen. Københavnerne stod dog indledningsvist for de fleste scoringer, og Bakken Bears’ forspring var pludseligt reduceret til to point til stillingen 31-29 efter tre minutter spillet. De aarhusianske værter sløsede meget i angrebsspillet, hvor man smed for mange bolde væk, fik fat i for lidt rebounds og brændte for mange skud. Det lukrerede Stevnsgade på, og de var blot bagud med et enkelt point efter fem minutters spil i anden periode. I løbet af det efterfølgende minut blev Stevnsgade fejlet på en scoring, og med et succesfuldt straffekast var københavnerne pludselig foran til stor forundring for hjemmepublikummet i Vejlby-Risskov Hallen. Dette medførte et par enkelte tilråb fra tilskuerne, og det virkede også til at trænge ind hos spillerne, der gav den lidt ekstra gas inden pausen. De to hold gik til pause med stillingen 49-40 i Bears’ favør.

Begge mandskaber kom til scoringer i tredje periodes indledning, men forspringet forblev det samme efter de første par minutter. Efter fem minutters spil trak hjemmeholdet fra Bakken Bears dog en smule fra, og de havde med stillingen 67-53 kampens største føring. De danske mestre virkede til at have fundet den rytme, som hjemmepublikummet havde kaldt på. Tredje periode havde været skidt for de ellers hårdt kæmpende Stevnsgade Supermen. Tempoet var skruet gevaldigt op fra hjemmeholdets side, og de begyndte så småt at leve op til favoritværdigheden. De to hold sluttede tredje periode med stillingen 78-57.

Fjerde og sidste periode begyndte med Bakken Bears som det dominerende hold. Stevnsgade Supermen gjorde, hvad de kunne for at bringe sig tættere på i kampen, men hjemmeholdet var for effektive i angrebsspillet. Stevnsgade Supermen skal roses for at spille sig fuldt ud til trods for, at kampen reelt var afgjort ved indgangen til perioden. Københavnerne virkede fast besluttet på at gøre god figur mod de danske mestre fra Bakken Bears, men de måtte desværre erkende, at man mødte overmagten i søndagens opgør. Kampen slutter med en sejr på 102-78 til Bakken Bears over Stevnsgade Supermen.

Kampens resultat:

102-78

Dato:

søndag 28. oktober 2018

Tid:

14:00

Arena:

Vejlby Risskov Center

Se statistikken

Søndag eftermiddag klokken 14:00 spiller Bakken Bears sin femte kamp i Basketligaen, når man på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen tager imod Stevnsgade Supermen. De danske mestre har indtil videre fået den perfekte begyndelse på sæsonen med fire sejre i fire mulige, og samtlige kampe blev vundet ganske overbevisende.

Aarhusianerne åbnede sæsonen med at slå farmerholdet fra EBAA med 119-83 i en kamp, hvor det unge hold kæmpede heroisk hele kampen. Sæsonens anden kamp blev vundet med 109-74 over de østjyske naboer fra Randers Cimbria, og her var det Bakken Bears’ brede bænk, der gjorde udslaget. ”Bjørnenes” bænk scorede hele 55 point mod Randers Cimbrias 13 point. De danske mestre har med sin brede trup og kvalitet fra bænken formået at køre modstanderen trætte med det høje tempo, og det gjorde sig også gældende i de seneste to kampe mod Værløse BBK og Horsens IC, der blev vundet med helholdsvis 90-78 og 101-78.

Udeholdet fra Stevnsgade Supermen spiller i Pro B-gruppen, og københavnerne har fået en vanskelig sæsonstart. Holdet har spillet fem kampe i Basketligaen, og man har tabt dem alle. Der venter derfor sjællænderne et svært opgør, når de gæster de danske mestre fra Bakken Bears. Hvis Stevnsgade skal have en chance i opgøret, så skal de hænge sin hat på, at Bakken Bears har sin kommende europæiske kamp i hovedet.

Aarhusianerne spiller allerede tirsdag aften i FIBA Europe Cup. Kampen mod Z Mobile Prishtina betragtes som en lille gruppefinale, eftersom de sammen med Bakken Bears har maksimumpoint i gruppen inden opgøret i Vejlby-Risskov Hallen. Forhåndsfavoritterne fra Bakken Bears kommer formentlig til at rotere en del i fordelingen af minutter til kampen mod Stevnsgade Supermen, og det er så spørgsmålet, om udeholdet skal lukrere på dette. De danske mestre har som sagt en bred trup med masser af kvalitet, så det bliver en svær opgave for gæsterne.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by