2020-09-25

Overbevisende sejr i kvalifikationsfinale

Fredag aften klokken 19.00 mødte Bakken Bears det belgiske hold Belfius Mons-Hainaut. Det var finalen i Champions League-kvalifikationens Gruppe A. For begge hold, var det uden tvivl sæsonens vigtigste kamp. Kampen blev igen spillet for lukkede døre på neutral grund i Nicosia, Cypern. Begge hold kom til kampen med sikre sejre fra den første kvalifikationsrunde to dage tidligere.

Bears’ trænerteam stillede til start med de samme fem spillere, som startede kampen mod Hapoel Tel Aviv i onsdags:

5. Ryan Evans
8. Darko Jukic
11. Michel Diouf
12. Tylor Ongwae
55. Justin Dentmon

1. quarter (19-22)
På mange måder mindede kampens forløb om kampen mod Hapoel. Bears kom godt fra start med to hurtigere layups af Michel Diouf og Ryan Evans, og så stod der 0-4 til bjørnene efter kun 40 sekunders spil. Herefter kom belgierne bedre med, og førte med 5 point med knap tre minutter tilbage af 1. quarter. Bears-spillerne steppede dog op mod slutningen af perioden, og kunne gå ind til 2. quarter med en trepoints-føring ved stillingen 19-22

2. quarter (12-20)
Kampen fortsatte med at være meget jævnbyrdig fra starten af 2. quarter. Men cirka halvvejs inde i perioden begyndte Bears så småt at trække væk fra Mons-Hainaut. Med fem minutter tilbage havde bears et forspring på 4 point, som voksede til 11 point ved udgangen af 2. quarter, da der stod 31-42.

3. quarter (14-26)
Efter 1. halvleg fortsatte Bears-spillerne takterne fra 2. quarter og blæste belgierne bagover. Efter to og et halvt minuts effektiv spilletid var forspringet allerede vokset fra 11 til 19 point. Perioden sluttede ved stillingen 45-68, og Bears kunne dermed gå ind til kampens sidste 10 minutter med en solid føring på 23 point.

4. quarter (26-18)
I kampens sidste quarter havde Bears-spillerne lidt svært ved at holde det høje tempo fra de to foregående perioder. Det betød, at belgierne kom bedre med i kampen og fik barberet Bears’ forspring ned fra 23 point til 14 point med 2 minutter og 41 sekunder tilbage af kampen. Men det var alt for sent for Mons-Hainaut. Der var aldrig tvivl om kampens udfald, som endte med en sejr på 71-86 til bjørnene fra Aarhus.

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE