thomas_laerke-w420

Games | 2020-11-08

Bakken Bears vs. WOLFPACK

Sikker sejr over Wolfpack

Der var klasseforskel, da Bakken Bears mødte BMS Herlev Wolfpack i søndagens Basketligakamp. Bears vandt 109-57 efter en kamp med et væld af highlights. Bakken Bears rykker med sejren op på ligaens førsteplads med fem sejre i seks kampe.

Trods en længere pause fra kampe og træning som følge af et større Covid-udbrud og fraværet af Ryan Evans, Thomas Lærke og Magnus Møllgaard samt Adama Darboe, der endnu ikke har fået spilletilladelse, trykkede Bears på pedalen allerede fra kampens start. Bjørnene kom foran 11-0 og selvom gæsters Dee Franklin spillede godt i første periode, var Bears foran 30-18 efter ti minutter. I anden periode faldt Bearsskuddene ikke helt så let, men til gengæld var forsvaret fremragende. Perioden endte 17-9.

Efter pausen spillede begge hold bredt, men det gjorde ikke hjemmeholdets dominans mindre. Bears førte 80-43 efter tredje periode og sluttede stærkt af til sejr på 109-57.

Mest scorende for Bears var QJ Peterson, der satte 22 point på tavlen, tog 11 rebounds og havde 6 assists. Glenn Cosey scorede 17 point, tog 7 rebounds og havde 5 assists, mens Michel Diouf scorede 16 point og tog 10 rebounds.

Med sejren rykker Bakken Bears op på førstepladsen i en meget tæt Basketligaen. Bears er a point med modstanderen i den næste kamp, Svendborg Rabbits.

Næste kamp for Bears er på onsdag i Istanbul, når Galatasaray venter i Basketball Champions League.

Kampens resultat:

109-57

Dato:

søndag 08. november 2020

Tid:

14:00

Arena:

Vejlby-Risskov Hallen

Se statistikken

Foromtale: Bears genoptager Basketligaen

Efter en ufrivillig pause, hvor Bakken Bears har fået udsat to kampe og aflyst al træning som følge af et større smitteudbrud af Covid-19, er bjørnene tilbage på banen søndag, når BMS Herlev Wolfpack kommer på besøg i Vejlby-Risskov Hallen. Bearsspillerne har et forskellige antal træninger i benene oven på mere end en uges pause ligesom der stadig er spillere, der endnu er fraværende som følge af sygdom, så søndagens modstander bliver en stor mundfuld for Bakken Bears.

Wolfpack er startet sæsonen med tre sejre i fem kampe – alle tre over hold fra Pro B, mens det er blevet til nederlag mod Næstved og Rabbits, der begge spiller i Pro A. Bakken Bears har vundet fire af fem kampe i en utrolig tæt Basketliga, hvor der kun er to point imellem de fem stærkeste hold, og hvor alle hold har prøvet at tabe og alle prøvet at vinde.

Wolfpack føres an af to stærke danske profiler, point guard August Haas (13,6 point, 7,6 assists) og forward Andreas Meilby (14,6 point og 5,2 rebounds), men også de to amerikanere, den store forward Devin Thomas (16,4 point og 8,8 rebounds) og den tidligere Randers-forward Dee Franklin (14,2 point) samt den camerounske center Bertrand Awana (7,6 point, 8,0 rebounds) træder frem. Fra bænken er Mile Nedic og Danijel Marsenic mest scorende med hhv 3,4 og 2,6 point.

Bakken Bears har siden den seneste tilgang fået tilgang af Adama Darboe. Hans internationale transfer er desværre i skrivende stund ikke faldet på plads, hvorfor hans deltagelse i kampen er tvivlsom.

For Bakken Bears er der flere formål med kampen. Først og fremmest skal der bruges to point for at rykke op på ligaens førsteplads, men Bearsholdet skal også i gang rent fysisk efter den lange pause. Endelig er der et europæisk fokus med en kamp mod Galatasaray i Tyrkiet onsdag.

Der er tip off kl. 14.00 i Vejlby-Risskov Hallen. Kampen kan ses i hallen eller på Fanseat.com

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by