Nyhedsarkiv | NEKROLOG – CARSTEN MAJGAARD PEDERSEN

NEKROLOG – CARSTEN MAJGAARD PEDERSEN

Oprettet d.

En af århusiansk basketballs gamle kæmper, Carsten Majgaard Pedersen, er pludseligt og uventet gået bort. 
Carsten fik sin basketballopvækst i Viby IF, hvor han var med til at vinde en række ungdomsmesterskaber og repræsenterede klubben på ungdomslandsholdene. På banen var Carsten kendt som en fysisk stærk og intenst spillende guard, der altid fightede fair og kompromisløst. Som ung seniorspiller var han fast mand på det Viby-hold, der vandt historiske sølvmedaljer i DM-finalen mod Sisu i en fyldt Århus Stadionhal i 1980’erne  – den første medalje til et jysk hold i nyere tid. Siden fortsatte han karrieren i AUS i 1. division og Harlev IF, hvor han var blandt ankermændene i herreafdelingens avancement til divisionerne. 
Ud over spillerkarrieren var Carsten en dygtig og engageret ungdomstræner med stor faglig og pædagogisk indsigt. 
Carsten var uddannet tømrer og folkeskolelærer. Han var et elskeligt og meget varmt menneske. Hans alt for tidlige død er et stort tab for familie og venner. Hans varme smil vil blive savnet i baglandet af det århusianske basketballmiljø, hvor han stadig var nær ven med gamle holdkammerater.
Carsten ville være fyldt 55 i sidste uge. Han efterlader sig sønnen Oliver på 10 år. Tankerne går til familien, som alt for tidligt har mistet en højt elsket søn, bror og far.
 
Bisættelsen har fundet sted lørdag den 30. januar under deltagelse af familie og venner.
 
Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by