thomas_laerke-w420

Players | DeVaughn Akoon-Purcell

DeVaughn

Nationalitet: USA/Trinidad og Tobago

Født: 05.06.1993

Bears spiller siden: 2016

Debut: 4.10.2016

Aktuel statistik: http://www.basketligaen.dk/DeVaughn-Akoon-Purcell

 

DeVaughn Akoon-Purcell er en af de største profiler i dansk basketball lige nu. Han kom til klubben sidste år, hvor man ikke kendte så meget til ham, udover at han var en god spiller. Men i løbet af sidste sæson viste DeVaughn, at han er en rendyrket scorer, og at man virkelig har fået fat i en spiller fra øverste hylde. Han blev da også holdets topscorer. Han viste både i Basketligaen og i Champions League, hvor man mødte nogle af Europas absolutte tophold, at han har niveauet til at være med helt i toppen. Hans evne til at læse spillet gør, at han er meget bevidst om, hvornår han skal tage bolden til kurven, hvornår han skal skyde, og hvornår han skal aflevere. Han er en instinktiv spiller, som indimellem laver ting, man normalt ikke kan træne, men grundet hans høje basket-IQ, lykkes de for ham. Han leverede da også flere flotte og sjove highlights i finalerne mod Horsens IC i sidste sæson. Men selvom DeVaughn hurtigt har udviklet sig til en profil på holdet, er han meget ydmyg omkring sine evner, og arbejder benhårdt til hver eneste træning. Derfor er det også fantastisk, at han valgte at blive et år mere hos Bears.

DeVaughn er vokset op i Orlando, Florida. Han har egentlig spillet basketball, siden han var seks år gammel, men det var først da han blev 14, at han begyndte at tage det seriøst. At DeVaughn har udviklet sig til en rigtig scorer, er ikke så mærkeligt, når man tænker på, hvem inspirationskilderne er. Her er det spillere som Russell Westbrook og Kevin Durant, som står øverst.

 

Bonusinfo: DeVaughn elsker at shoppe, og det er ofte sko og sneakers, der ender med at komme i kurven.

 

Tidligere klubber: Eastern Oklahoma State College (USA) (2012-2014), Illinois State University, (USA) (2014-2016), Bakken Bears (2016-)

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by