Steffen Wich

Head Coach

”I denne sæson vil vi gerne have tempoet op i alt, hvad vi laver på banen. Det er den vej international basketball bevæger sig hen, og der skal vi følge trop. Det er den måde, man kan udvikle spillet og udvide oplevelsen for publikum.”

Bakken Bears bliver i denne sæson atter engang ledt af Danmarks mest vindende træner nogensinde, Steffen Wich. Cheftræneren har sammen med resten af træner-teamet arbejdet enormt hårdt for at blive kampklar til den nye sæson. Der er forinden sæsonen blevet skiftet meget ud i truppen, hvor man har sagt farvel til flere profiler og budt velkommen til nogle nye.
Holdet kommer fra fremragende sportslige præstationer i den forgangne sæson, men dette ændrer dog ikke på, at man fortsat skal følge klubbens værdier med hårdt arbejde.

”Vi ved udmærket godt, at sidste år var meget specielt. Vi skal gøre det så godt, vi overhovedet kan, hvis det skal gentage sig i denne sæson. Vi skal bruge alle de erfaringer, vi har tilegnet os fra de seneste to sæsoner. Så må vi se, hvor langt det rækker i de europæiske turneringer i år. Det er et ansvar, vi skal tage sammen som hold. Trænerne skal gøre sit, og spillerne skal gøre sit. Som træner gør man sit absolut bedste. Det handler om at have så få undskyldninger oppe i hovedet som muligt efter en kamp og efter sæsonen. På den måde sikrer man sig, at hvis man har tabt en kamp, så er det enten fordi, at vi ikke har ramt dagen, eller også var de andre bedre.”

Skal Bakken Bears gentage succesen fra forrige sæson, så kræver det en konkurrencedygtig og homogen trup. Det har klubben bestemt også fået samlet, hvis man spørger cheftræneren:

”Jeg er meget tilfreds med truppen. Vi har et rigtig stærkt hold i år. De er enormt sultne og glæder sig helt vildt til at komme i gang. Jeg er ikke bekymret for, om vi bliver den bedste udgave af os selv i denne sæson. Det skal vi nok blive.”

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by